Je to čisto otázka. Nemusíte mi začať hneď nadávať že jaka pičovina. Podla mňa je, pretože si môžeš spievať všetko čo chceš, môžeš ju počúvať v každej nálade a nemá s tím problém, môže si kľudne spievať falošne a nemá žiadne námietky a taktiež môžeš meniť
samozrejme a keď budem v tých najväčších sračkách, tak to bude práve hudba, ktorá mi požičia peniaze, bude ma morálne povzbudzovať, vypočuje si ma od A po Z a bude sa snažiť mi ukázať možné riešenia...
radsej byt s hudbou ako bez priatelov?? ani nahodou...myslim, že hudba nikomu neporadí. Iba ked také piesne, kde hovoria iba o smrti, že ak chces mat pokoj na dusi tak sa zabi..ale tak..myslim..ze skutocny priatel by to URČITE neporadil!
hudba nenahradí tu samotu priatelia ťa rozveselia a navyše s nimi rozvíjaš komunikačné schopnosti, čiže keď budeš hľadať prácu nebudú ťa mať za dementa, ktorý vie všetky také a také pesničky, ale ani sa nevykoktá okrem toho hudba ťa neobjíme, nepomôže ti vybrať nejaké oblečenie, nepôjdeš iba s hudbou na chatu...ani si s hudbou neurobíš opekačku hudba ťa rozveselí, ale určite nie viac ako kamarát či kamarátka
newem ale myslim ze ty si este nikdy nemala skutocneho priatela...pretoze aj s tym priatelom mozete pocuwat hudbu mozete si ju spolocne spiewat apritom as na sebe smiat ...mozete kecat o najnowsich albumoch donekonecna...a hudba ti myslim neporadi w ziadnej stituacii wtedy akurat mozes s jej pomocou ,,utiect ze reality" ale ti neda radu ako to natrvallo vyriesit takze urcite PRIATEL a nim zazijes kopu nezabudnutelnych zazitkow a ked howoris o tom frflani ked spiewas falosne tak to moze byt len so srandy alebi to nie je naozaj kamos...ale nehladaj len powrchnych kamosow ty su naprd ale tych najlepsich wlastne len jeden je najlepsi ... a hudbu nemusis vynechat aj ked budes mat kamarata ako som uz powedala
Určite priateľia sú lepší! Jasné očúvaj hudbu, ale úplne sám... to by sa mi nepáčilo... O.o A keď si posedíš s kamošmi, môžete aj nejakú hudbu vytvoriť..
nemám veľa priateľov(tých skutočných),ale nemenila by som ich za nič.Hudbu zbožňujem,ale priteľov si veľmi vážim už len preto,že mi nevynadajú keď začnem filozofovať,alebo rozoberať klimatické zmeny(tak najľahšie vyprovokujem zo srandy sestru)svojich priateľov mám veľmi rada a nemenila by som ich ani keby som už celý život žiadnu hudbu nemala počuť.
Ja by som si žiadnych „priateľov“ k sebe ani nepustila.
* Pozn.: Tie úvodzovky sú tam preto, že premňa-zamňa by mohli byť aj skutoční priatelia, ale mňa to nezaujíma a nestojím o nich, lebo mne sa žiadne hovädo v súkromí špárať nebude.
Aj internet je ešte v pohode, pretože keď je mi to už otravné, tak sa proste odhlásim, zavriem noťas a idem si robiť čo chcem a nikoho do toho nič a kľudne stačí napísať, že musím ísť preč alebo tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
možno si ešte nespoznala význam slova priateľ
no takze urcite PRIATEL
Pre mňa sú ale určite viac priatelia, ako hudba...
* Pozn.: Tie úvodzovky sú tam preto, že premňa-zamňa by mohli byť aj skutoční priatelia, ale mňa to nezaujíma a nestojím o nich, lebo mne sa žiadne hovädo v súkromí špárať nebude.
Aj internet je ešte v pohode, pretože keď je mi to už otravné, tak sa proste odhlásim, zavriem noťas a idem si robiť čo chcem a nikoho do toho nič a kľudne stačí napísať, že musím ísť preč alebo tak.