@celuloid@1 no asi nemoze v posledných volebných prieskumoch ma Smer 2 nejak 20-25%, potom nasleduje SaS. Ale fakt je, ze ani nemáme vela lepších alternativ. PS ma teda nepresvedcilo vobec :/
Ale berme to z tej lepšej stránky, konečne nemáme za premiéra zločinca...
@riddler92@3@tralalibang@4 Tak ja sa ho nezastavam (ja som ho kritizoval, ked bol este opozicny saso, a tie jeho kecy som mu nikdy neveril), ved to dobre viete. Ale co je horsie, okradat priamo ludi alebo okradat stat (danove podvody, atd.)? Ano, je to smutna realita a hrozny vyber, ale co uz. Matovic isiel do politiky preto, lebo mu vadilo, ze plati velke dane, nikdy mu na Slovensku, korupcii a ludoch nezalezalo, islo iba o pomstu. Ale konecne niekto, kto nekradne ako straka, i ked svojou labilnostou a neschopnostou narobi take iste skody, ale co uz...
@riddler92@8 Ale ved vies ako to je myslene. Dane a odvody pochadzaju od ludi, cize je to kradez na ludoch, dane maju byt pouzite v prospech ludi, a nie par ludom a ich kamaratom skoncit "v penazenke". Kdezto ked niekto urobi podvod na daniach, skrati dan, alebo ju nezaplati, defacto okrada stat na prijme, ale okrada stat, nie ludi. Ano, kradez ako kradez, oboje je nespravodlive a trestne, ale to prve je horsie, minimalne moralne...
@kassiar@9 Aha tak, nepochopil som v prvom komente ako to myslíš no ak je niekto schopný robiť takéto veci, tie daňové podvody a pokračovať v tom systéme ,,našich ľudí", ešte ho povýšiť na vyšší level, myslím že by bol schopný aj začať kradnúť, len kvôli korone sa k tomu ešte nedostali ale ked prídu eurofondy, peniaze z fondy obnovy, myslím že sa k tomu dostanú
@riddler92@10 To je kludne mozne, nastastie je kazdemu jasne, ze oni tam budu len toto volebne obdobie. No minimalne nepochybujem, ze Sme rodina sa pokusi o nieco take, a Matovic ich bude kryt, aby mu Kollaricko nerozbil jeho "protikorupcnu vladu"
Fakt ten vyber nestoji takto, ale ked uz, tak mat v case pandemie v cele krajiny labilneho dekompenzovaneho cloveka je kurva pruser. Kradne tam kazdy. Aj tento pajac
pane boze, cokolvek z toho je katastrofa
nehovoriac o tom, ze momentalne mame bezcitnu sebestrednu zlocinecku svimnu a labilneho cloveka s psych. problemami v jednom
( ale on zas podla mna nebude az tak veľká svina, ako mnohi ini politici, byvali premieri, Babiš... Môžem sa ale mýliť, je to len môj osobny dojem :/ )
Labilný človek s psychickými problémami vedie krajinu do totálneho chaosu a následnému úpadku. Takže z hľadiska riadenia je lepšia bezcitná sebestredná zločinecká sviňa - aj keď toto je samozrejme extrém, ale dala si na výber len tieto dve možnosti. Ale to nie je len otázka premiéra, stačí sa pozrieť všeobecne okolo seba kto riadi firmy, organizácie, biznismeni...atď. atď. silné egoistické osobnosti. Labilný človek totiž nemôže byť vodcom "svorky" a určovať pravidlá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale berme to z tej lepšej stránky, konečne nemáme za premiéra zločinca...
Azizi si ho bude obhajovať aj keby vystrieľal všetkých virológov
nehovoriac o tom, ze momentalne mame bezcitnu sebestrednu zlocinecku svimnu a labilneho cloveka s psych. problemami v jednom
( ale on zas podla mna nebude az tak veľká svina, ako mnohi ini politici, byvali premieri, Babiš... Môžem sa ale mýliť, je to len môj osobny dojem :/ )