Ježiš zas sa tu riešia kokotiny a keby si už mala aspoň trošku súdnosti tak nenapíšeš, že sa ťa to netýka kedže sa ťa to evidentne týka, inak by si sa takéto chujoviny nepýtala.
neviem si predstavit ako by som sa tvarila kebyze zamnou dojde chlap ze spal s inym chlapom /teda viem...pozerla by som sa nanho v momente by som si to predstavila a zacala sa priserne smiat/
Is oral sex adultery? Yes! That"s the end of the fucking argument. There"s nothing to discuss. If curling is an Olympic sport, then oral sex is adultery. And oral sex should be an Olympic sport. I would like to see that. Ice skating, then blowjobs. I certainly would stay through whatever commercials they had. I think oral sex should be an Olympic sport because it"s harder than curling ever has been. And if you"re any good at it, you deserve a medal.
@luc.ka nooo toto je ten zensky alibizmus..ja osobne neviem ako by som sa citil, keby ma zenska "podvedie" s inou, asi by som jej na jednej strane navrhol, nech kludne dojde aj nabuduce, ked budeme spolu.. a zaroven by som bol nastvany asi
@n0win0u Alibizmus je to slovo, na ktoré som nevedela prísť A ešte aj ženský! To je ono, toto na tebe milujem, že veľakrát som ticho a ty to napíšeš za mňa
z mojej strany na tom nie je nič alibistické. v živote by som to nespravila, nič ma na tom neláka, skôr naopak. ako keď to niekomu robí radosť, ok, mne to príde dosť nechutné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ale byť tak medzi dvoma lesbami to by bol zážitok!
jaj, a pointa - nemôže to byť teda nevera
@milos111 ...máš pravdu, nie som lesba a ani ňou nehodlám byť, chlapi ma ešte nudiť neprestali
Is oral sex adultery? Yes! That"s the end of the fucking argument. There"s nothing to discuss. If curling is an Olympic sport, then oral sex is adultery. And oral sex should be an Olympic sport. I would like to see that. Ice skating, then blowjobs. I certainly would stay through whatever commercials they had. I think oral sex should be an Olympic sport because it"s harder than curling ever has been. And if you"re any good at it, you deserve a medal.
@n0win0u Alibizmus je to slovo, na ktoré som nevedela prísť A ešte aj ženský! To je ono, toto na tebe milujem, že veľakrát som ticho a ty to napíšeš za mňa
a k druhej casti : ty vies, ze ja vzdy rad pomozem, hlavne takym ako si ty.. no dobre, to by bolo mozno aj hanlive.. tebe ! tebe rad pomozem !
Neviem či by moji partneri predýchali jednorázovku s dievčaťom