ale áno, myslím si, že je medzi tými najnáročnejšími, aj keď to je zase diskutabilné, že akú veľkú skupinu tieto jazyky tvoria... no nepoznám gramatiku ani len 5 iných jazykov ako je slovenčina takže objektívne sa k tomu vyjadriť neviem
podla mňa je najťažšia čínština, tam treba brať do úvahy aj to že majú iné písmo... a aj na nete to tak je, síce som to googlil v angličtine ale asi niečo pravdy na tom bude
ano, riesila som to aj s vudzincami, ktori sa ju snazili naucit a dost mali nervy uz z toho. aj ked technicky dodrziavali vsetky pravidla, furt to neznelo ako normalna slovencina
@pesadilla prosim ta, akych jazykovedcov tu splietas, nikto nikdy nic take nepotvrdil, kedze vsetky jazyky SU cca rovnako tazke decko sa kazdy jazyk nauci za zhruba rovnaky cas, cize...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
10, 100, 1000?
ale áno, myslím si, že je medzi tými najnáročnejšími, aj keď to je zase diskutabilné, že akú veľkú skupinu tieto jazyky tvoria... no nepoznám gramatiku ani len 5 iných jazykov ako je slovenčina takže objektívne sa k tomu vyjadriť neviem
určite je ťažký, pre cudzincov je každý jazyk ťažší ked sa ho učí
skús sa takého číňanka spýtať
» www.effectivelanguagelearning.com/language-guide/...
@ikuto odhliadnuc od pisma hovorena cinstina (mandarincina) je lahka
jasné, že nie sú rovnako ťažké
ale ešte záleží, aj pre koho .... poliakovi, rusovi sa môže zdať ľahší ako japoncovi, fínovi.