minulý rok odo mňa presne v lidli pýtali občiansky!! (kupovala som si prskavky, mladý muž-predávajúci bol max o rok-dva starší odo mňa, a 18 som už nejaký ten piatok mala)
@zlapotvora heh moja zlata z vlasne skusenosti boli sme s chalanom vonku a mali sme na krku braska..chceli sme sa ho zbavit tak ze mu ideme kupit prskavky a pri pokladni ze je mi luto ale su od 18 a mi sme sa tak zacali smiat z sme sa racej ponahlali rychlo prec @10saia mas stastie
Síce to normálne podľa mňa nieje, ale konali správne, ak nechce platiť pokutu..... Tie najmenšie prskavky môže kúpiť aj 15-ročný občan ale to len tie NAJMENŠIE ... tie sú I. trieda ... ale tie o PÁR CM väčšie sú už II. trieda a tie už bohužiaľ nám 15,16,17 ročným nechcú predať .... No ale pravda je že niekde predajú aj 12 ročným deťom petardy III. triedy čo je už podľa mňa choré takímto deťom predávať III. triedu
ja som pred rokom riešil tento problém s prskavkami tiež... kamošovi ich nechceli predať... mal 16.. a pred dvomi rokmi nám zase nechceli predať redbull...
staré dobré časy keď v každom stánku či papiernictve boli škatule s pirátmi a rôzne pyrotechnické hovadinky od výmyslu sveta a nikomu nevadilo že som mal 13 a vyzeral som na 8
kurwa ved prskavky su pyrotechnika 1 triedy cize su predajne aj detom mladsym ako 18 rokov takze uz 15 rocnemu vyspelemu chalanovy naozaj nevydim dovod ze by mu to nemali predat =D tento svet je sakra kruty
@matus123 sak prave ze 1.triedy a le v lidli sa postavili na hlavu ze ich nepredaju ale tak zevraj tie malinke by ma predali mi sme chceli kupit take tie troska vecie ale magori su to aj tak
@filo99 kedze som bola z priateloma mala som na krku mladsieho brata tak asi tasko som bola pod vplivom alkoholu ale ta predavacka si asi snupla pred tim
tuším že prskavky (aspoň tie menšie ) sú povolené od 13-tich. ináč ja už od desiatich kupujem alkohol,cigareti,prskavky..všetko a nikdy som nemal problémy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
takže áno, je to normálne