ženská láska je viac založená na citoch, takže ak ťa práve ľúbi tak urobí všetko na svete a keď nie tak nič.
a mužská je na základe rozhodnutia, takže je stálejšia.
-
-
-
alebo sa mýlim?
neviem, či to je všeobecná pravda ale podľa mňa to tak je...vidím to napr. aj na sebe, keď som zaľúbená, tak mám tendenciu vypínať mozog a robiť také pitchoviny pre toho druhého len aby bol šťastný, ktoré by som za normálnych okolností odmietala možno aj nimi opovrhovala ale vtedy mi to vôbec nevadí..
Podľa mňa skôr žena dokáže mať k mužovu väčšiu lásku, ako muž ku žene. Mužská láska je viac podmienečná.
Aspoň tak to ja vnímam alebo neviem poriadne milovať.
Jedine co zeny potrebuju od muza je ochrana...poslusnost ..uctu...lojalnost..uprimnost..dovera..
zabezpecenie..volnost..zrucnost..vernost..porozumenie..ale laska ? Omg to co je...ak chlap splna vsetky tie horne poziadavky ..laska ani nemusi byt
može byť.... napr ked sa zenska rozhodne ze chce mat dieta, aj ked nie uplne 100% ale tie zvysne percenta doplni tuzba chalpa mat decko.
To mi vzdy prislo ako najvacsia vec co moze clovek urobit "pre druheho" rozmnozit jeho gen. A ano aby sa rozmnozil treba aj muza.... ALE VYNOSIT ten gen, vyformovat ho, vyvinut z neho ziveho cloveka a priviest na svet dokaze len zena (a par profi vedcov/doktorov)
Ako nechcene decko zo strany otca, mi to pride uplne automaticka a pochopitelna odpoved, lebo muz daruje tych niekolko minut sexu a manka minimalne 9 mesiacov az 25+rokov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a mužská je na základe rozhodnutia, takže je stálejšia.
-
-
-
alebo sa mýlim?
Aspoň tak to ja vnímam alebo neviem poriadne milovať.
zabezpecenie..volnost..zrucnost..vernost..porozumenie..ale laska ? Omg to co je...ak chlap splna vsetky tie horne poziadavky ..laska ani nemusi byt
To mi vzdy prislo ako najvacsia vec co moze clovek urobit "pre druheho" rozmnozit jeho gen. A ano aby sa rozmnozil treba aj muza.... ALE VYNOSIT ten gen, vyformovat ho, vyvinut z neho ziveho cloveka a priviest na svet dokaze len zena (a par profi vedcov/doktorov)
Ako nechcene decko zo strany otca, mi to pride uplne automaticka a pochopitelna odpoved, lebo muz daruje tych niekolko minut sexu a manka minimalne 9 mesiacov az 25+rokov