TOTO VšETKO TREBA PRETRPIEť ABY SME SA DOčKALI SPEVAKOV ,KTORI TO ODPALIA A NEBUDE SA TREBA CITIť TRAPNE. ALE REžIA TO NEURICHLI ,LEBO MUSIA NAšKRIABAť LOVE NA REKLAMACH A POTOM NA SMS
akoze nepride mi prehnana, pride mi totalne trapna jak ked tam " spieva" nejaky posuk a ona sa na nom potom vozi alebo proste zaklapuje usi a otaca sa a neviem co.
ona sa asi este nepocula.
neviem take mi to pride... troska divnucke dokazovanie si niecoho
a totalne nieje jebava O___O
ja som bisexual, ale za nou by som sa ani neotocila O___o
ale vsoebecne ti porotcovia su kinda debilni, sak preboha spravaju sa ako keby ani ludia neboli... jedna vec je povedat kritiku a druha znemoznit v mediach, sak halo ty kokos
podla mna nie ..je to mlada baba a to co robi ide z nej ..vela teenagerov je takych ..extroverti ..na druhej strane su taki ktori by boli najradsej neviditelni ..a je to ona ..na co sa bude pretvarovat ked taka v skutocnosti nie je ? A to ze to robi pred televiznymi obrazovkami no a co ? Ak je v zivote stastna to je to ako by sa mal citit kazdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Jej vec
je tam aspoň lepšia atmosféra, keď tam je
a nesledujem to, takže to mám v ....
Habera mi jediný nevadí
co dokazuje aj toto forum8)
ale keď jednej babe, čo spievala Celin Dion povedala, "Celin, di von!" tak som sa riadne zasmiala
ona sa asi este nepocula.
neviem take mi to pride... troska divnucke dokazovanie si niecoho
a totalne nieje jebava O___O
ja som bisexual, ale za nou by som sa ani neotocila O___o
ale vsoebecne ti porotcovia su kinda debilni, sak preboha spravaju sa ako keby ani ludia neboli... jedna vec je povedat kritiku a druha znemoznit v mediach, sak halo ty kokos
@psychomanson dobre by su ju supol odpredu-odzadu, nehraj sa
Ako čakala som od nej, že keďže vyzerá dosť žensky a vyspelo, tak že sa tak aj bude správať... nad niektorými "kúskami" fakt krútim hlavou
Ale čo človek nespraví pre peniaze ??? Chceli si zvýšiť sledovanosť ewou farnou, pretože má veľa mladých fanyniek a Habera už nikoho nezaujíma