Aaale sak hrat futbal nie je tazke len kopes do lopty Ako na normalnom ihrisku to je dost o nicom, ale taky "halovy" je celkom fajn vybitie energie aj ked to clovek nevie hrat super duper - ako ja Sak parkrat kopnem do lopty skusim prihrat, vypalit na branu alebo to poserem tak si pobehnem naspat
Uz vidim ako ma tu ide poniektori ukamenovat s Avrou a Kaskom na cele
futbal???...nudaaa!!!.....neznasam futbal, a nechapem ani ludi, co sa na tu kravinu mozu pozerat(viac ako hodinu, ci kolko to trva???strata casu!!!)..............ked chcem sportovat, radsej si zabeham, alebo zakorculujem na hradzi........podla mna je uplne nermalne, ze niekto nama rad futbal, poznam viac takych ludi.........kazdy ma ten svoj sport a neuznavam nazory typu "nehras futbal, si ty vobec chlap!"........a vobec preco by kazdy chlap mal sportovat???................ked uz, uprednostnujem sledovanie akcnejsieho hokeja v dobrom podniku s priatelmi, ale maximalne cez Ms
Ja tééž nejak nemám v láske futbal..hrať ho ako-tak viem..ale nejak ma nebere..teda raz za úúúhorský rok..si rád zahrám..ale aspoň, čo sa týka školy..nikdy!! A my ho hráme na telesnej furt..nikdy sme nič okrem neho nerobili..takže lavička a hádky s telocvikárom forever..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
A odpoved, nie je ja ho tiez neviem... co uz
Avra: Takze ti imponujem?
Ani ja ho neviem hrat A ani ma to netankuje
no ale akoze na telesnej hravame, obcas aj po skole sa zideme a hrame, ale fakt rekreacne, sak ja ani nepoznam pravidla
Zn.: Kupim revolver s jednym nabojom na jedno pouzitie.
Uz vidim ako ma tu ide poniektori ukamenovat s Avrou a Kaskom na cele
to ako keby si vravela ci je trapne ked nevie dievca moc dobre strikovat
fucik, ked to tych chalanov (aj baby ovsem) bavi nahanat sa za loptou ale ne..kazdy sport ma svoje "caro"
..jee..ale futbal je dobry...ale sa uz s vami nebavim..zlomili ste mi nechtik..haha