@ypit vieš čo je podla mňa zázrak? že ešte vždy existujú ludia čo sa spoliehajú že "niekto tam hore" ich ochráni/pomôže im/finančne ich zabezpečí........................................... sú to chudáci
keď má niekto o ničom osobný život a všetci na neho kašlú, obráti sa na Boha a je proste šťastný... Pomáha mu to a teší sa na ďalší deň, modlitbu, kázeň v kostole.. Poskytuje mu to útočisko, takže prežitok to určite nie je. Samozrejme keď to niekto preháňa a vnucuje to každému tak tých by som najradšej prefackala ale keď si niekto verí len sám pre seba a robí ho to šťastným tak prečo nie... každý nech si verí čo chce, ja tú vieru v Boha neberiem nijak vážne ale tak ľudia sú rôzni
aj tak drviva vacsina tych, ktori o sebe hovoria, ze su ateisti, ateistami nie su. pretoze byt ateista znamena neverit v absolutne nic, co im pomaha a dodava silu v tazkych chvilach. a takych ludi je velmi malo...
nech si veri kto chce v co chce , cirkev to vsetko uz zohavila,ze sa viac uz neda vzdy je lepsie sa vyhovorit, ze Boh to tak chcel preto sa to stalo...
@sugy1 A kto môže za to, že niečo ako biológia existuje? Príroda sama, že? A kto môže za to, že existuje príroda?... postupne sa dostaneš na absolútny začiatok, na ktorom je - BOH.
Ono to neni viera v Boha ale len verite tym zvastom co vam len clovek povedal.takze ako verit v boha ked to viem od ludi ktory ojebavaju uz od nepameti a vymyvaju mozgy furt.
@obnoxious ak by si skúsil byť hlboko veriacim, stávali by sa ti aj zázraky, počul by si Boží hlas a bol oveľa lepším človekom. Jasné, že ked sa niekto modlí : "Bože, daj mi milion!" Tak Boh mu ten milión nedá...
@ypit@ypit nikdy nebudem božím stúpencom, nikdy nebudem nikoho, či už je to reálna osoba alebo len niečo vymyslené slepo nasledovať. náboženstvo bolo vymeslené ako súčasť kleptokracie, čiže na ovládanie más.dalo by sa o tom písať ešte vela ale ty to nepochopíš. a uvedom si že neexistuje nič ako "dobro" a "zlo" , to je tiež výmysel kňazov. a keď v hlave niekto počuje hlasy, nie je veriaci ale schyzofrenik
@obnoxious a akože v mágiu veríš? v horoskopy a ostatné debiliny? Niekedy mi tiež príde blbé rozlišovať, čo je dobré a čo zlé..ale prečo máš ku kresťanstvu taký odpor? AK nič iné, aspoň ťa to naučí nehrešiť a žiť ako veľmi dobrý človek.
Keď niekto neverí, nebudem mu to zakazovať. Ja verím, mám na to osobné dôvody, A nemyslím, si že by viera bola niečo zlé a už vôbec nie zrelé do minulosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
V konečnom dôsledku veríme pre vlastný prospech, takže pre mnohých ľudí to prežitkom zrejme bude...
Teraz som to napísala ako maďar ale to je fuk...
aj tak drviva vacsina tych, ktori o sebe hovoria, ze su ateisti, ateistami nie su. pretoze byt ateista znamena neverit v absolutne nic, co im pomaha a dodava silu v tazkych chvilach. a takych ludi je velmi malo...
nech si veri kto chce v co chce , cirkev to vsetko uz zohavila,ze sa viac uz neda vzdy je lepsie sa vyhovorit, ze Boh to tak chcel preto sa to stalo...