Podla mna je a uz len jeden dovod idete na prihovor do prace a urcite keby niekto vyzeral jak kkt v otrhanych gatoch a neviem co tak urcite by ho nerpijali nech by bol akykolvek mudry
Nejdem tvrdiť, že iba výzor je dôležitý, ale rovnako nejdem tvrdiť ani, že výzor vôbec nie je dôležitý, ked som v prípade prítomných vlasov a brady schopná slinami zaplaviť celú miestnosť
Je, výzor je to prvé, čo si na druhom všimneme, a hoci by sme nemali mať predsudky, čo sa týka vzhľadu, a nemali by sme posudzovať ľudí podľa vzhľadu, napriek tomu to podvedome robíme a vytvárame si tak o človeku predstavu.
Hm... co je vyzor? Ked niekto chodi v spinavych, nevabne vonajucich, otrhanych satach, asi to sveci nieco i o tom, aky je. Co sa tyka tvare, tiez asi nieco prezradza a na pohovory do roboty alebo ine dolezite udalosti treba prist patricne upraveny, lebo inak... a nic na tom nezmenim.
Ohladne bezneho kontaktu s ludmi su mozno skor dolezite vseobecne sympatie, ale aj tak je to uuplne prvotne, co si na cloveku mozno povsimnut, ze AKO NAVONOK POSOBI.
Takze - rada by som povedala, ze nie, lenze zhrnuc dokladne vsetky faktory, sa musim uchylit k opaku.
Samozrejme, že do určitej miery áno, ak nič iné, určitý prvý dojem sa z neho získava. A hrá rolu aj vo vzťahu dvoch ľudí, keby sa navzájom nepriťahovali, tak spolu nedokážu fungovať vo vzťahu (a god bless fakt, že niečo, čo sa iným ľuďom môže zdať nepekné, sa niekomu ďalšiemu naopak páči).
Výzor je najdôležitejšia vec v živote...kto nevyzerá ako z módneho katalógu,ten to má v živote zrátané.Nikto oňho nezakopne,budú na neho ukazovať prstom,lásku nikdy nenájde a nakoniec zomrie v chudobe a sám.
@bluepanter Istu dobu som doslova ziarlila (na matiku!), avsak som si napokon uvedomila, ze je to moj problem, ze som nestihla ten Vas vlak, takze som sa cez to uz docela preniesla . Netes sa, ziadna bitka s vlockou sa proste konat nebude
Nedovolím si úplne nesúhlasiť s tvojím príspevkom,ale aspoň z polovice áno.
Máš pravdu,atraktívni ľudia to majú v živote určite ľahšie,no treba si uvedomiť že ľudia ako Onnasis,Ekert,Bill Gates,alebo taká margaret thatcher,možno ti bude bližšia dnešná mega úspešná Lady Gaga,ani jeden s týchto ľudí nebol výrazne atraktívny a v živote toho dosiahli veľa.
Myslím,že ide vo veľkej miere aj o šťastie,kreativitu,ako povedal môj kamarát @radiophonic treba sa vedieť predať.
ne neje dolezity je dolezite co mame vnutri.v dnesnom svete to howorí vela ludi ale skoro nikto z nich to nemysli uprimne.ja ano.je vela ludi ktory sa trapia kvoli vyzoru a chcem im powedat len jedno:netrapte sa naozajstny kamosi mas maju radi takych aky ste.a maju vas radi kvoli tomu ako sa spravate nie kvoli tomu kolko mate penazi a ako vyzerate.je dost smutne ze takych ludi je malo.ja mam takych kamosov a poviem vam nic ine uz ani nepotrebujem ku stastiu mam vsetko co chcem.zdravie,rodinu a kamosov
@flussica hej! ja som tu (už asi dve minúty), to nie je pekné ma takto verejne ohovárať a snažiť sa to predo mnou zatajiť :/
a k tvojej prvej otázke, ktorá síce nebola mierená na moju osobu - nie, nevedomky (a ospravedlňujúco) sa na mňa vykašľal ... ja som prepadla takmer na plnej čiare
istým spôsobom.....keď budem do svojej firmy hľadať personalistu, čiže niekoho, kto má za úlohu komunikovať s ľuďmi, nevyberiem si niekoho, kto vyzerá ako socka. proste súhlasím s vyššie povedaným, že si nejakým spôsobom urobíme prvý obraz o novom človeku, ktorý potom obohacujeme o podrobnejšie informácie, keď ho spoznávame.
vo vzťahu by som ten pojem skôr nahradila príťažlivosťou, lebo čisto výzor nie je všetko, ide nám aj o prejav a nejaké osobné kúzlo toho človeka. ale toto tam musí byť, veď ľudia, čo by sa snažili o vzťah a nepriťahovali by sa, by boli vlastne kamaráti. takže musí byť v istej miere, ale je to len jedna zložka z tých fyzických vecí, nehovoriac o vnútornej súhre páru, čiže stojí niekde na začiatku, ale v konečnom dôsledku nevyzerá dôležito.
ale z osobnej skúsenosti môžem povedať, že ja som v tomto divná, najprv si o osobe X myslím, že ma strašne odpudzuje a len čo ju spoznám a obľúbim si ju, zrazu si začnem mysleiť, že je fyzicky pekná
@bluepanter Ale ved som nemyslela, ze osobne ho musis ist navstivit . (* A ak si myslel daleko, ako casovy usek, tak nebooj.. kto caka, docka sa .. vraj..) A inak hľa, @snehovavlocka sa mi tu na mna stazuje . Musime to napravit! Takze za prve, nas vlak na Teba rozhodne pocka, mila vlocka. A za druhe - bluepanter si iste najde cas niekedy inokedy, ze!
za vyzoir clovek enmoze a v podstate mi na nom ani nezalezi ale ekd clovek do toho este aj smrdi . je spinavy pripadne ma brutalne ale ze fakt ze brutalne amstne vlasy tka mi to uz vadi ... celkovo moja ranna uprava spociva v pozreti sa do zrkadla naslednom vzdychnuti ... potom si hodim kapucnu na halvu a mam f,.. ... proste uces vstanem a idem
Podľa mňa na výzore záleží v tom ohľade že človek by sa mal o seba starať, avšak ak to ako vyzerá príliš neovplyvní tak to nevadí.....
Potom je dôležitá takzvaná charizma, čiže to ako na ostatných vplýva jeho prítomnosť .... čiže či je optimista,usmievavý, komunikatívny, priateľský a podobne alebo skôr naopak.... na tom záleží viacej.
Paradoxne vo vztahu je dolezity asi najmenej. A to co vacsina mladych predvadza za vztahy velmi nepovazujem.
Ale skutocne je dolezity pri pohovoroch do prace a celkovo ludia s tebou dost jednaju na zaklade toho, ako vyzeras. Ja ten rozdiel pocitujem velmi zretelne..... a pisal som si tu uz s viacerimi uzivatelmi, ktori tiez ,,opekneli"" a citili ten rozdiel.... Takze dokazov o tom, ze vyzor JE dolezity je dost.
@flussica ospravedlnenie sa prijíma ale nie som si istá, či váš vlak už nie je plný... miestenku som si nekúpila a stáť sa mi nechce :p
...hm, podľa mňa si čas nenájde, lebo sa o svoj vzťah k číslam nechce deliť, to si vyžaduje plnú pozornosť už som sa s tým zmierila, ale trochu ma trápi, že som moje nadanie zanedbala, teraz sa mi mstí
a nedohodli sme sa my na tom, že zahráme snežnú vojnu - ako guľovačku? to by mohlo byť v období Vianoc, takže vlastne Ježiško by ani nemal veľa roboty
@snehovavlocka Zatial sme dvaja na sedem vagonov, tak co myslis? Sice nemam najukazkovejsiu plazovu stihlu postavu, ale myslim, ze i po tom vsetkom je este minimalne 5 vagonov celkom volnych. Vmestis sa ?
Tak ak si cas nenajde, treba ho prekvapit 8). (* dam Ti bonz - vagon cislo 3, sedadlo 18, schovava sa v uloznom priestore! Vozen je nefajciarsky.)
Ty si toho nejak vela pamatas ? No ved dobre, u mna to stale plati.. Len vybav sneh, lebo blatom ja uz sa druhykrat ohadzovat nebudem (raz mi stacilo - skoncilo mi to vo vlasoch..)
nedokázala by som byť s niekým, kto ma ani minimálne fyzicky nepriťahuje, prípadne ma odpudzuje... Výzor pre mňa nie je podstatný v tom smere, že človek musí byť extra krásavec, ale jednoznačne ma musí niečím zaujať. V každom z nás je zakorenený určitý druh povrchnosti, akurát u niekoho sa prejavuje vo väčšej, u iného v menšej miere... Úprimne povedané, kto z vás by dokázal byť s človekom, ktorý má 200 kíl? - to len ako reakcia na tých, ktorí bez uvažovania moralisticky napísali NIE!
@mm47 No dobre, ten nebol bohvieako konkretny . Ale mal si sa dozvediet zhruba to, ze su ludia, co dlhe veky vyvijaju a skumaju teorie takzvaneho "citania z tvare", teda ze na tvari cloveka sa zracia znaky jeho vlastnosti, minulosti, buducnosti, charakteru, duse, intelektu, zdravia... ... ...
@snehovavlocka No samozrejme, ved pan Pershing363 nam pozical vlak . Ale lokomotivu uz v dovernej pravomoci nemame, takze len stojime niekde medzi Bratislavou a Banskou Stiavnicou - preto vravim, ze myslim, ze stihnes . A ja som mu nic nespravilaaa, to on chcel len trocha sukromia s matikou .
A k comuze patrilo "a dalsia"?
No, ten bahenny zabal bol z takeho blata pred mojou starou skolou, uz trocha zeleneho, tak neviem, ze ci to bolo akoze.. s pridavkom luxusnych morskych rias, ale trufla by som si trosku zapochybovat .
@flussica dúfam, že nie niekde v lese, ešte by som sa cestou stratila tak to by som ho nemala veľmi rušiť, čo ak práve rysuje? s kružidlom nie je sranda, je to nebezpečná zbraň... hlavne ak pracuje na ďalšom zlatom reze
že si ďalšia, ktorá mi tvrdí, že si veľa pamätám (ale to ja nie všetko, len niečo)
a tak troška žaburinky neuškodí, spolu s pijavicami by to mohlo mať celkom dobré regeneračné účinky
@snehovavlocka Ale nieee, on je neskodny.. Kruzitka vsak pre istotu skontrolujem . A ja som zas hrozostrasnejsia, nez vsetko, co Ta moze v takuto pokrocilu nocnu hodinu postretnut v akomkolvek lese (* nieco, ako Shrek, no ved chapes..), takze sa kludne zastav. A stratenia sa tiez nemusis bat - poslemeTi nasho vycviceneho potkana s GPS navigaciou v batozku na chrbate, tak mu len prosimta neubliz. Pocuva na meno Alfred.
z casti urcite hej...neznasam ked niekto povie ze mu na vyzore vobec nezalezi..kebyze mu niekto supne pred oci fakt skaredeho cloveka ..pochybujem ze by mu bolo jedno ako vyzera.. resp. ci by si s nim zacal/a
@flussica a možno ozaj nič nehrozí, lebo utrpí šok, ak si to všetko náhodou prečíta ty sa tiež tak premieňaš ako Fiona? v noci divoká šelma zakrádajúca sa tmavými chodbami za svetielkom z chladničky?
ja by som radšej bielu myšku, taká by sa nenašla? ak nie, beriem aj Alfreda, ale len v prípade, že má modrú krv
....wsetko je dolezite,ale pre kazdeho cloweka je jedna vec ktora je najdolezitejsia...no ti ludia,co dbaju az moc na vyzor su pokritci a raz sa im to vrati...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
92 komentov
a ak myslíš v láske...tak ako pre koho, dôležité je, aby bol človek príťažlivý ako osobnosť
Aspoň pre vlastné sebavedomie.
Inák nie.
pozvánka do fanklubu : » www.birdz.sk/grupa/900/...
Ohladne bezneho kontaktu s ludmi su mozno skor dolezite vseobecne sympatie, ale aj tak je to uuplne prvotne, co si na cloveku mozno povsimnut, ze AKO NAVONOK POSOBI.
Takze - rada by som povedala, ze nie, lenze zhrnuc dokladne vsetky faktory, sa musim uchylit k opaku.
Nedovolím si úplne nesúhlasiť s tvojím príspevkom,ale aspoň z polovice áno.
Máš pravdu,atraktívni ľudia to majú v živote určite ľahšie,no treba si uvedomiť že ľudia ako Onnasis,Ekert,Bill Gates,alebo taká margaret thatcher,možno ti bude bližšia dnešná mega úspešná Lady Gaga,ani jeden s týchto ľudí nebol výrazne atraktívny a v živote toho dosiahli veľa.
Myslím,že ide vo veľkej miere aj o šťastie,kreativitu,ako povedal môj kamarát @radiophonic treba sa vedieť predať.
a k tvojej prvej otázke, ktorá síce nebola mierená na moju osobu - nie, nevedomky (a ospravedlňujúco) sa na mňa vykašľal ... ja som prepadla takmer na plnej čiare
vo vzťahu by som ten pojem skôr nahradila príťažlivosťou, lebo čisto výzor nie je všetko, ide nám aj o prejav a nejaké osobné kúzlo toho človeka. ale toto tam musí byť, veď ľudia, čo by sa snažili o vzťah a nepriťahovali by sa, by boli vlastne kamaráti. takže musí byť v istej miere, ale je to len jedna zložka z tých fyzických vecí, nehovoriac o vnútornej súhre páru, čiže stojí niekde na začiatku, ale v konečnom dôsledku nevyzerá dôležito.
ale z osobnej skúsenosti môžem povedať, že ja som v tomto divná, najprv si o osobe X myslím, že ma strašne odpudzuje a len čo ju spoznám a obľúbim si ju, zrazu si začnem mysleiť, že je fyzicky pekná
Potom je dôležitá takzvaná charizma, čiže to ako na ostatných vplýva jeho prítomnosť .... čiže či je optimista,usmievavý, komunikatívny, priateľský a podobne alebo skôr naopak.... na tom záleží viacej.
Výzor je dôležitý hlavne ako prvý dojem.
Ale skutocne je dolezity pri pohovoroch do prace a celkovo ludia s tebou dost jednaju na zaklade toho, ako vyzeras. Ja ten rozdiel pocitujem velmi zretelne..... a pisal som si tu uz s viacerimi uzivatelmi, ktori tiez ,,opekneli"" a citili ten rozdiel.... Takze dokazov o tom, ze vyzor JE dolezity je dost.
Ale ak si raz kkt, tak ti ani ten vyzor nepomoze
...hm, podľa mňa si čas nenájde, lebo sa o svoj vzťah k číslam nechce deliť, to si vyžaduje plnú pozornosť už som sa s tým zmierila, ale trochu ma trápi, že som moje nadanie zanedbala, teraz sa mi mstí
a nedohodli sme sa my na tom, že zahráme snežnú vojnu - ako guľovačku? to by mohlo byť v období Vianoc, takže vlastne Ježiško by ani nemal veľa roboty
Tak ak si cas nenajde, treba ho prekvapit 8). (* dam Ti bonz - vagon cislo 3, sedadlo 18, schovava sa v uloznom priestore! Vozen je nefajciarsky.)
Ty si toho nejak vela pamatas ? No ved dobre, u mna to stale plati.. Len vybav sneh, lebo blatom ja uz sa druhykrat ohadzovat nebudem (raz mi stacilo - skoncilo mi to vo vlasoch..)
a prečo sa schováva? čo si mu spravila? či si len chce nerušene zdriemnuť?
a ďalšia
tak pokúsim sa sneh vybaviť, ale nezaručujem nič, lebo mám nízke postavenie v našej hierarchii ešte :/
aspoň si mala bahenný zábal - a dokonca zadarmo!
Cinske hatlaniny
A k comuze patrilo "a dalsia"?
No, ten bahenny zabal bol z takeho blata pred mojou starou skolou, uz trocha zeleneho, tak neviem, ze ci to bolo akoze.. s pridavkom luxusnych morskych rias, ale trufla by som si trosku zapochybovat .
že si ďalšia, ktorá mi tvrdí, že si veľa pamätám (ale to ja nie všetko, len niečo)
a tak troška žaburinky neuškodí, spolu s pijavicami by to mohlo mať celkom dobré regeneračné účinky
Ahaa
Nie, o pijavice uz som bola, bohuzial, ukratena.
ja by som radšej bielu myšku, taká by sa nenašla? ak nie, beriem aj Alfreda, ale len v prípade, že má modrú krv
tak to mi je ľúto :/
Ale ani zďaleka nie najdôležitejší.
@spekacik ak by bol ten clovek vpohode tak nevidim dovod..a milujem takych chujnych ludi jak si ty fakt !
takze ano je dolezity