hm takže by som to sám asi riskovať nemal ak som si už vlasy nedal strihať cez dva roky čo : D ale príde mi to strašne moc peňazí dávať len za skrátenie a podstrihnutie zničených koncov.
NIKDY by som nemala to srdce ostrihať sa radšej idem ku kaderníkovi, ktorý ma nemilosrdne zbaví 5tich centimetrov vlasov aby som mu mohla vynadať, že to mám krátke a že zase to bude pol roka dorastať kým budú také dlhé ako predtým a to už sa môžem dať zase rovno ostrihať keby sa vlasy neničili tak by som sa nedala ostrihať aspoň 10 rokov
Ja tam už ani nechodím, teda... Možno tak raz za dva roky som chodila a v najbližšej dobe ani neplánujem, lebo teraz mám ten strih celkom v pohode a ona mi to tak či tak vždy len doserie. Niektoré sú ozaj dosť predražené a tá čo k nej chodím... Toľko peňazí len za to, že mi zničené konce trocha podstrihne...
neviem si predstaviť, že by som nechodila kaderníčke. mám asi sto miliónov vlasov a aby vyzerali jak ľudia, musia byť pravidelne prestrihávané a keďže som stará krava a zdedím po svojich predkoch vždy to najhoršie, mám prirodzenú prašivú farbu, ale pomaly už aj šediny..
veď aj zajtra idem, lebo mi to vyrastá, vyzmývala sa mi farba a idem si vymyslieť nejakú novú ofinu
ja som u kaderníčky nebola nikdy v živote mňa buď strihá mama alebo sa s kamoškou striháme navzájom a neni na tom nič...nikdy sme to nemali zle ...a neni na tom vôbec nič ťažké to vám vravím zbytočné peniaze...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Ale inak chodim
a sem tam keď mi prepne tak sa ostrihám aj sama.....:p
vždy ma ostrihá zle.
Svoje vlasy dám už iba rodinnému známemu
škoda že ten je často na cestách (ROFL)
v podstate sa nestrihám, končeky si odstrihnem aj sama a farbím sa tiež sama, prípadne tým poverím nejakú zručnú osobu
veď aj zajtra idem, lebo mi to vyrastá, vyzmývala sa mi farba a idem si vymyslieť nejakú novú ofinu
kadernicke natolko ani nedoverujem aby som jej zverila moje vlasky