neviem ako ostatný ale ja sa počas splnu nevyspím a nieje to tím že mi svetlo preniká do izby, čo som si spočiatku myslel, lebo počas splnu som sa nevyspal ani v doslova zatemnenej izbe
ja osobne neviem spávať nikdy, ale počas splnu mi to obzvlášť vadí...mám v izbe priveľa svetla....a radšej by som robila niečo iné ako ležala v posteli
podľa toho čo je to za človeka, osobne to na sebe nesledujem ale mám noci kedy nespím,....zas viem že kamoška vôbec vtedy nemôže zaspať...podľa mňa je to z časti aj vlastná sugerácia
Samozrejme, mne sa väčšinou nedá zaspať, a čím idem neskôr do postele, tým mám väčšie problémy zaspať. Neznášam spln, navyše takmer rovno nad hlavou mám strešné okno! Ale do tých dvoch hodín snáď nejako vždy zadrichmem
ja snspim den pred splnom, pocas splnu a aj den po splene. tak nespim 3 dni a ani sa mi nedrieme.hrozna unava pride asi tak po 3 alebo 4 dni po splne.ale da sa to zniest
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Pred dvoma dňami, keď vypli verejné osvetlenie, som pred spaním skákala od radosti, a to je posledná štvrť.
Ale nechápem to s tým spánkom. Ja problém nemám. A cítim sa cez spln rovnako ako pred tým.
Teda celkovo môj spánok je o hovne, ale cez spln je o dvoch hovnách.