lebo už som zažil aj také že sa baba hanbila, došla na fb, kecy 500kilové že aká je ona šelma, ľahli sme do postele a hádajte čo, nič dala si ledva tričko dole tá šelma...to mala zo seba aj zo mňa trhať...
Mohamed von Úd, svetom uznaný odborník na vzťahy a sexuológiu sa smeje na tvojej drbnutej otázke a ešte drbnutejšiom príklade. Zároveň ti kladie otázku: " Keby si chodil so 14 ročnou babou vyžadoval by si od nej sex? Kde je napísané, že nemať vo vzťahu po 8 mesiacoch sex je chyba, previnenie, porušenie pravidla? Ak to tá baba nechce tak ju nútiť nebudem,...teda ak ju milujem. Ak ju nemiluješ tak si kooooookoooooooo-kohút.... "
Dôležitý je, ale pre každého je dôležité na ňom niečo iné. Niekomu ide o záverečné uspokojenie, niekomu o "splynutie", niekomu len o maznanie sa na začiatku. A ak to, čo je pre daného človeka dôležité, nie je podľa jeho predstáv, alebo to nie je vôbec, môže to vzťah veľmi negatívne ovplyvniť.
A k tomu hanblivému dievčaťu... Nemyslím si, že keď sa prvý krát hanbila pred tebou vyzliecť, znamená to, že nie je šelma. Vo chvíli, keď sa odviaže atď, môže byť lepšia, ako si sa zdalo.
Každý má na túto záležitosť iný názor... Pre mňa a podľa mňa sex vo vzťahu nie je dôležitý, nepraktizujem ho (nemala som ho). V manželstve je to o inom, je to na plodenie detí...
@mazda6mzr podla mna je sex vo vztahu dolezity. nie najviac, ale ked im to neklape v posteli, tak to casom prestane klapat aj v inom. nevyhovujuci sex je brana k nevere a nevera je brana k zaniku celeho vztahu.
ano je dolezity, bez neho si neviem predstavit vztah ( a to nie som taka nadrzana) len si myslim, ze to nie je len o sexe ako o sexe, ale aj o inom ze sa dvaja maju radi proste aj telesne a prejavuju si tak lasku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
je chalan s babou 8 mesiacov, miluju sa...nemali sex, je problém niekde asi...
@3 to nemusi byt problem, niekto si seba proste prilis vazi na to aby to spravil po 8 mesiacoch
Mohamed von Úd, svetom uznaný odborník na vzťahy a sexuológiu sa smeje na tvojej drbnutej otázke a ešte drbnutejšiom príklade. Zároveň ti kladie otázku: " Keby si chodil so 14 ročnou babou vyžadoval by si od nej sex? Kde je napísané, že nemať vo vzťahu po 8 mesiacoch sex je chyba, previnenie, porušenie pravidla? Ak to tá baba nechce tak ju nútiť nebudem,...teda ak ju milujem. Ak ju nemiluješ tak si kooooookoooooooo-kohút.... "
A k tomu hanblivému dievčaťu... Nemyslím si, že keď sa prvý krát hanbila pred tebou vyzliecť, znamená to, že nie je šelma. Vo chvíli, keď sa odviaže atď, môže byť lepšia, ako si sa zdalo.
@trubka91 sex nie je len plodenie a rozhodne sex nie je ani zásun a výstrek, predovšetkým je to rozkoš ktorú daruješ milovanej osobe...
v sexe sa vela problemov skor ci neskor ukaze