@littlephoenix si ma dala teraz a rovno si uzavrela tú tému ...ináč aj ja som mal dve vodné korytnačky ale už som ich predal ...raz asi pred dvomi rokmi keď som jednu korytnačku na rukách tak zatrepotala nohami,vyletela mi z rúk a drbla rovno na papulu a z nosa jej išla krv..potom ku to prešlo
keby uz tak ...tak ci je s jotou alebo ypsilon a pise sa to chipsy ..a dalsia vec ,ktora mi udrela do oci ..z sa tam nepise ..ale s ..pretoze je to s kym ,s cim ..a to je instrumental ..kde sa vzdy pise s
véžne? tak ste ich asi este nikdy nevideli lebo teras ich jem a je tam napísané SLOVAKIA CHIPS a vzadu na 2 strane je naš lahodné !!!CHIPSI!!! vyrábame z kvalitnych zemiakov..... takze teras neviem kto s koho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
tak po 1. nie z, ale s .. lebo s kým, s čím ..
2. s tvrdým i? nie, ale s tvrdým y .. chápeš?
@monicka8888 A už do mňa nevyrývaj z tými tvojii trápnymi TSkami...Buzna skinheadská
chudinka korytnačka, veď to nie je smiešne...
mäkké a potom tvrdé. ale preboha nie chipsy ale čipsy
premyslala si ze "chipsi" ma dve i a nemusi to byt nutne to prve Ch (inu po slovensky plati č a nie ch)
Jazykovedný ústav Ľ. Štúra SAV