Chces ho? Ozvy sa. NEchces, kasli na to. NEvidim nic zle na tom, ked baba spravi prvy krok alebo zavola chalana na rande... Ved preco by to mal vzdy robit iba chalan??
tak tak.. ja to sice nemam rada ked by som mala zacat prvy krok.. ale su aj taki chalani ktori su dost nesmeli a praveze tym ze ty s amu ozves prva , tak ho mozes posmelit...
Jasné, je to v pohode. Dnes sú chalani dosť plachí a boja sa odmietnutia a zase odmietnutia sa baby až tak veľmi báť nemusia. Teda, nie, že by ich žiadny nemohol odmietnuť, ale tak kto padne, postaví sa
ja myslím ze ne dobre keď aj zena v niečom začne prvá ako keď je ze sa ozve vyjadri svoje pocity k sťahu a podobne lebo aj pre chalana to je dobre lebo keď je v niečom zlí a keď mu to baba povie tak sa v tom moze zmeniť (AK CHCE)
niesom nazoru ze by mal zacat vzdy len chalan ...su aj plachy chalani aj taky co nemaju problem...v kazdom pripade ide o vztah a ak ma zacat musia to chciet obe strany...no vyvolavatelom zaciatku sa stava ten smelsi
a tiez ak uz chces aby zacal chalan ,musis mu dat aj trosku najavo co chces..lebo navyse ak patri k tym plachym tak sa neodvazi ist dalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
bud sex alebo ci ma (zase) ozvat sa prva ?
Takže pokojne - je to super!!!
Takze len smelo do toho a potom daj vdiet ako si dopadla
Treba si hlavne veriť.
a tiez ak uz chces aby zacal chalan ,musis mu dat aj trosku najavo co chces..lebo navyse ak patri k tym plachym tak sa neodvazi ist dalej