toto sa dnes stalo len nie mne jedna baba nieco povedala a ta druha aj ked mala iny nazor sa k nej pridala a spravala sa tak isto ako ona pritom taka neni..hadam dospeje
Určite nie, keď dvaja robia to isté, nie je to to isté, každý sme iný a každý máme seba na to aby sme sa prezentovali, nemáme prezentovať druhých stále, občas áno ale nie stále a vo všetkom.
Forum ako pre mna stvorene Cely zivot som isiel proti vetru
Z duse nenavidim stadovost. V zivote som sa nepretvaroval len kvoli tomu aby som bol ako niekto, aby som zapadol. To je podla mna ubohe. Vzdy som sa snazil byt co najviac sam sebou aj ked sa to mnohym ludom nepacilo a doteraz nepaci. No to ma nezaujima.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Z duse nenavidim stadovost. V zivote som sa nepretvaroval len kvoli tomu aby som bol ako niekto, aby som zapadol. To je podla mna ubohe. Vzdy som sa snazil byt co najviac sam sebou aj ked sa to mnohym ludom nepacilo a doteraz nepaci. No to ma nezaujima.