nieje to alkoholizmus... aj ja si otvorím nejakú tu butiľku ked večer sadnem za komp a viem že nikde už autom nepojdem a je to uplne normálne ved alkohol je pre ľudí...
daj si aj za mňa! na zarovia!!!
vies co je divne mat u seba kamos , spia u teba vedla v izbe a ty sa ozieras pred pc sam.......kym oni buvynkaju ...........lebo nejaky hajzel......
v podstate mi si pre pitie bajdemem dovod
Alkoholizmus to nie je ale tak isto to nie je normalne... A ospravedlnenie nie je ani to ze kazdy ma niekedy problemi... Ano ma ale riesit ich alkoholom nie je dobra volba a potom to uz od alkoholizmu nema daleko... Pokial by to bolo tak ako tu niektori pisali ze si dali jedno dve pivka pred pocitacom tak to je este o niecom inom... ja si dam tiez a to este aj nealko!!! Co uz, skratka nevidim dovod pit alkohol ani nic podobne... A nie to este sa sam opijat pred pocitacom... myslim ze by sa mala nad sebou zamysliet...
alkoholizmus:
abstaky - triaska, kruhy pod ocami, nepretrzite myslienky na alkohol, absencia prace.. ked sa clovek zobudi o polnoci s triaskou s tym, ze sa musi napit.. to je podla mna alkoholik..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
daj si aj za mňa! na zarovia!!!
v podstate mi si pre pitie bajdemem dovod
abstaky - triaska, kruhy pod ocami, nepretrzite myslienky na alkohol, absencia prace.. ked sa clovek zobudi o polnoci s triaskou s tym, ze sa musi napit.. to je podla mna alkoholik..
to vtedy by som uz urcite musel mat neaku vaznu depku