V TN som videla reportaz o chlapikovi, u ktoreho nasli v aute travu, dali mu 10 rokov. Tento trest sa mi zda neadekvatne vysoky k trestu odnatia slobody chlapovi, ktory dostal iba necelych 13 rokov za vrazdu svojej byvalej priatelky spred dvoch rokov, jej
taktiez je dolezite, ci ten chlapik tuto cinnost pachal aj pred tym nez ho chytili znovu. Ak bol uz raz trestany tak urite ano. je to adkevatny trest. lebo v tedy mohol dostat 4 roky a ked mu nestacili tie tak .... a aj tak ho po polke trestu mozu prepustit. Vytaj v demokracii, na slvoensku sa najlepsie pacha trestna cinnost
Neviem,nevidela som,ale zda sa mi to mierne pritiahnute za vlasy.Bud uz musel byt trestany al.mu v aute nasli konope plantaz.A vsak:Moj brat schytal za dezertaciu 1,5 roka na tvrdo medzi dilermi,fetakmi,zlodejmi atd....
sak a co si cakala ...na slovensku je navacsi zlocin lupez a prechovavanie drog...co tam po tom ze niekto zabil par ludi...al niekoho znasilnil..hlavne ze nekradol a nemal travu..
neni to normalne..kamosa raz chytili spolu s dalsimi dvoma mali pri sebe po expertize 0,3 gramu travy (to co im ostalo) to sa rozdelilo medzi troch tj. na jedneho pripadalo cca. 0,1 g....mali pojednavanie a vymerali kazdemu trest 2 roky, hej? Ale kedze sa to dako vseljako vyriesilo dostali iba 1 rok podmienku kazdy...a tyzden nato som cital, ze nasli u dilera 5 alebo 10 kg heroinu neviem uz presne a tomu chceli dat 10 rokov...porovnajte si to...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
v amerike davaju za niektore zlociny tresty typu: 2x dozivotie + 30 rokov