Mám 15 a onedlho idem na SŠ. Na základke mám jednu skvelú učitelku. Učí ma 3 roky. Oná má 33-35 rokov (presne neviem). Je rozvedená a má 2 deti (1. je prvák a 2. chodí ešte do škôlky). Je to fakt dobrá učitelka. Dokážem sa snou porozprávať takmer o všetko
usmeje sa a buď sa na to vykašle alebo ti dá prednášku o tom, že si pre ňu starý a bla bla bla... takže kašli na to, x ľudí bolo zamilovaných do svojich učiteľov...
a ešte dúfam, že si nejaký fake, nech to ma grády.
ale zasa len taky dodatok, ja mam tiez na skole teraz novu vychovavatelku co ma dve deti, moze mat maximalne 25 rokov a chlap sa na nu vyjebal a je mi jej strasne luto
chcel by som ju spoznat (kazdopadne mam ovela viac kamaratstiev zo starsimi ako s rovesnikmi) ale neni to laska ani nic podobne, len nieco ako "tuzba povzbudit a podporit" lebo viem ze to nemala lahke
na tvojom mieste by som isiel do toho,na posledny den je to dobry napad,hlavne to zalep aby si to nevedela hned precitat a nezabudni prilozit nejaky svoj kontakt,mozno budes mat jebacku na leto
zabudol som spomenúť že si s nou často SMS-kujem a občas aj volám. A zistil som že to nerobí vela spolužiakov. Ale musím uznať že na prvý krát sa vám to zdá ako keby som sa dostal z 2tíždnovej LSD párty ale museli by ste vidiet ako sa spolu bavíme DD
Inak, je to úplne nahovno nápad... nemyslím si, že tá učiteľka chce niečo riešiť, len sa snaží byť milá Váž si to a radšej si to neposer, lebo čo ak ju niekde stretneš potom a bude to trápne... ??
ona má 35 a ty 15? srsly? bože u učiteľov je normálne že s deťmi majú dobré vzťahy gord ked je to tvoja triedna, nemyslím si že z jej strany je to niečo iné ako vzťah učiteľ-žiak
ale ked jej to dáš v posledný deň školy a ona ťa už nikdy neuvidí tak to vyskúšaj
jaa neviem.. ak z toho nič viac neočakávaš, tak fajn.. ale daj si prosím ťa pozor na gramatiku! lebo tie niektoré chyby by dokázali pokaziť aj najkrajšiu báseň
ja mám 15 rovnako ako ty ..... prepáč, ale nechcem veriť, že sa vlastne zaraďujem do tej istej mentálnej skupiny ako ty...
mne to príde absolútne absurdné, smiešne a detské
..tak ale keď to vyskúšaš, daj vedieť, som zvedavá ako sa zatvári
+ veľký pozor na gramatické chyby !!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a ešte dúfam, že si nejaký fake, nech to ma grády.
» www.cas.sk/clanok/271761/z...
myslis ze zvladne zivit seba, dve male a este teba?wtf?
chcel by som ju spoznat (kazdopadne mam ovela viac kamaratstiev zo starsimi ako s rovesnikmi) ale neni to laska ani nic podobne, len nieco ako "tuzba povzbudit a podporit" lebo viem ze to nemala lahke
na tvojom mieste by som isiel do toho,na posledny den je to dobry napad,hlavne to zalep aby si to nevedela hned precitat a nezabudni prilozit nejaky svoj kontakt,mozno budes mat jebacku na leto
Povedz jej do očí že je fajn učiteľka a ona ti povie že si fajn žiak. Stačiť by ti to malo.
Inak, je to úplne nahovno nápad... nemyslím si, že tá učiteľka chce niečo riešiť, len sa snaží byť milá Váž si to a radšej si to neposer, lebo čo ak ju niekde stretneš potom a bude to trápne... ??
ale ked jej to dáš v posledný deň školy a ona ťa už nikdy neuvidí tak to vyskúšaj
@22jano22 podľa mňa je to dobrý nápad ale v medziach slušnosti jej napísať že ju máš rád a nie nejaké vyznanie lásky....
mne to príde absolútne absurdné, smiešne a detské
..tak ale keď to vyskúšaš, daj vedieť, som zvedavá ako sa zatvári
+ veľký pozor na gramatické chyby !!!