Hm,takže mám taký problém...Konečne mám ten program LimeWire-na sťahovanie hudby,aj som sa v tom nejako zorientovala,len neviem či tá hudba,ktorú stiahnem je FREE-ako to mám zisti?nechcem mať z toho potom nejaké blbosti...ja sa do PC veľmi nerozumiem tak
@4 za limewire sa neplati, hudba z neho je zadarmo, plati sa iba za premium
no napr. das hladat nickelback-someday a najde ti ze nickelback-someday girl shaking in orgasm, tak take nestahuj dalej aj pozeraj an velkost suboru, prilis male moze byt virus...
ja z limewire stahujem vsetko doradu a nic zatial vo fakture nedoslo nemusis sa obavat, ten prgram je tak sofistikovany, ze najprv antivirus vyhodi popup, ze ide o nejaku infiltraciu a potom sam LW sa ozve, ze zistilo sa,ze subor je poskodeny a ci chcem pokracovat v stahovani. Tak takto to je
@3 uplne sním suhlaím debil ej ten čo plati za hudbu ...sice ja si kupujem origo cd a taaq ale abi som znetu stahoval a platil zato tak to už je trošku moc ne?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
no napr. das hladat nickelback-someday a najde ti ze nickelback-someday girl shaking in orgasm, tak take nestahuj dalej aj pozeraj an velkost suboru, prilis male moze byt virus...
@3 ty si debil a poriandny
» rapidshare.com/files/112971927...
debilite zdar