Je možne odmietať niekoho preto že je presne taký istý ako vy ? správanie povaha taká istá dá sa povedať že je tak isto "drbnutý" ako vy a preto ho nemôžete zniesť ?
@veroniques ale nehovorím že na vlas rovnaké povahy .. ani nehovorím že rovnaké správanie len povahové črty rovnaké a preto sa nemôžeme akým koľvek spôsobom zniesť teda aspoň z mojej strany po čase začne liezť na city !
kebyze poznam ludi rovnakych ako ja, tak som najstastnejsia osoba na svete...ved presne tieto typy hladam...co mam inklinovat k takym, s ktorymi nemam nic spolocne?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Samozrejme, že to tak nemusí byť ale ked s tým má dotyčný skúsenosti tak to nie je divné.
... a dvaja ľudia nemôžu byť presne takí istí (ach)
Správanie ovplyvňujú aj skúsenosti a neexistujú dvaja ľudia s úplne rovnakými skúsenosťami.
A keby aj áno, tak každú skúsenosť každý človek vníma inak.
... ale dobre no
súhlasím s @2 a týmto končím debatu
Som dokonala
Praveze by som si s takým rozumela
aj mne ľudia najčastejšie vyčítajú presne tie isté veci, ktoré sami robia...problém, že si sami ani neuvedomujú, že to robia