Je to spôsobené predčasným ukončením regeneračného procesu. Telo jednoducho ešte nieje pripravené na chod v bdelom " režime ". Za normálnych okolností trvá prebúdzanie cca. 45 minút, ktorého súčasťou je aj postupné zahrievanie organizmu...
no ide o to, že ked ráno vstanem, pričom som nevyspatá.. tak mi je náhle zima, ale ked sa vyspím.. tak mi je teplo.. aj ked počasie nie je veľmi tepléé..chápete?
@matthew322 máš pravdu, ale ona to asi myslela ináč
@estrella Je to spôsobené tým, že počas toho krátkeho spánku sa tvoje telo nestihne zregenerovať, nenaberie dostatok energie. Prejaví sa to tým, že energia sa spotrebuje na fungovanie mozgu a "vyhrievanie" už "nevystane".
@matthew322 my ženy sme také zvláštne tvory, že keď sme unavené a vyčerpané, je nám zima celý deň, aj keby bolo vonku rovno 30°C. A nezlepší sa to 45 minút po prebudení ani neskôr. Až kým ten deficit nedospíme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@estrella Je to spôsobené tým, že počas toho krátkeho spánku sa tvoje telo nestihne zregenerovať, nenaberie dostatok energie. Prejaví sa to tým, že energia sa spotrebuje na fungovanie mozgu a "vyhrievanie" už "nevystane".