ked som naposledy cvicil a vypraval sa s typkom, mohol mat okolo tridsiatky povedal mi:
vraj mam po cviceni pit coca-colu, pretoze obsahuje vela cukru a moje telo po cviceni potrebuje cukor (resp. poriadne sa nazrat a zapijat to colou)
hej je pravda ze po cviceni je dorbe prijat "ziviny" ale najebat do seba 2l coca coly kvoli cukru je bullshit. Radsej si daj po cviceni ja nevim nejaky banan resp protein si daj este v satni a ked dojdes domov tak sa poriadne najedz neco na styl ryza+maso zemiaky+maso atd...
@kajooooooooooooooooooooooooooo
nevravím že sa na to umiera..
aj keď tam toho môže byť malé množstvo, ale väčšie množstvo coly prípadne pravidelné užívanie (napr. po cvičení) ti viac uškodí ako pomôže.
Podľa zverejnených vedeckých štúdií sa po prvých desiatich minútach do ľudského organizmu dostane desať čajových lyžičiek cukru. Jedinou príčinou, prečo človek po takomto sladkom ataku nevracia, je fakt, že ďalšia zložka nápoja - kyselina fosforečná - sladkosť potláča. Po dvadsiatich minútach však hladina krvného cukru prudko stúpne a pečeň začne obrovské množstvo cukru premieňať na tuk. Po uplynutí štyridsiatich minút sa proces absorpcie kofeínu skončí, očné zreničky sa rozšíria, krvný tlak stúpne a pečeň uvoľňuje čoraz viac cukru do krvného obehu. O pár minút neskôr zvýši organizmus produkciu dopamínu stimulujúceho nervové receptory v mozgu. Mimochodom, tento fyziologický proces je identický s reakciou ľudského tela po dávke heroínu. ...
po treningu si daj protein a o cca hodinu neskor normalne jedlo v ktorom budes mat aj sacharidy/cukry...a ked ti chuti tak si daj aj kolu ale nemysli si ze ti to pomoze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Skús napísať na nejaké fórum kde sa týmto aj zaoberajú. Lepšie ti aj poradia.
no nic, spytam sa ked pojdem cvicit niekoho nabuduce
kazdopadne dik za snahu
nevravím že sa na to umiera..
aj keď tam toho môže byť malé množstvo, ale väčšie množstvo coly prípadne pravidelné užívanie (napr. po cvičení) ti viac uškodí ako pomôže.
rob jak myslíš, je to tvoje zdravie