Ahojte.. je to trosak blbe ..ale chcem sa opytat sice si urcite vsetci pomyslite ze je to moj pripad..ale nieje.. ide o to ze mojej kamoske sa stalo to ze mala jedneho kamoska 3 roky vzdy ho chcela aj on ju..ale nejak to proste nemohlo vist...a ona ma ter
@inequidy.........ja viem..ale mi nevieme mozno to nemysli ona tak..ale si skus prredstavize ze ty si v takej situacii ...niekedy nemozes zato co citis...
to akoby si o mne písala normálne mám 19 a rovnaký problém...akurát že bývalý nerobí kokotiny,ale ja robím no a čo,neviem s tým bojovať,mám ich rada oboch a basta
Ja skor nechapem podstatu tohto "verneho" vztahovania. Co je to za hlupost? Ved samozrejme, ze mozem mat rada viacero ludi! Dokonca velmi rada. Nikdy nie rovnako, ale predsa nikoho viac, ani menej.
ten, kto sa neviem rozhodnúť, koho väčšmi miluje, skutočne miluje najmä SEBA. akonáhle milujem niekoho iného, všetci ostatní prestávajú v tejto súvislosti existovať.
mozno si skus tvoj vytvor po sebe precitat a pochopis preco ti ludia nevedia poradit...za prve..baba je drbla a nevie co chce...a za druhe ty pises jak mongol...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
nemám rada keď ľudia čo nevedia čo chcú sa takto začnú zahrávať s inými.. jeden to vždy schytá
Ale ked mas 14 nedivim sa
Síce je koniec školského roka, otvor učebnicu slovenskej gramatiky. Alebo si choď na páva, či poldeci.