Stale sa s frajerom len hadame uz su to uplne malickosti a mi s toho spravime 3-dnovu hadku...velku rolu hraje ziarlivost a tvrdohlavost s obidvoch stran a aj ked to obaja vieme nedokazeme s tym nic robit...stale to iste dookola hadka,udobrenie,hadka,udob
Keď už si prišla až tak ďaleko, že ti ten vzťah viac berie ako dáva, tak nečakaj že sa niečo napraví - nehovorím že to nieje možné, ja vás nepoznám, ale je to určite o ničom keď sa len hádate a pod. nemá to zmysel....
Aj moj priatel je ziarlivy a ja mozno viac ako on,tiez sa hadame to k tomu patri.Moj priatel je v znameni skorpiona a ja som baran,tak je u nas rusno.Ale naucila som sa,chovat pokojne,ked sa hneval,bola som pokojna a povedala som mu,ze ho lubim a nechcem sa hadat.Bol zaskoceny a hadka prestala.Skus to,u nas to funguje.Mozno aj tvoj priatel ustupi ked budes nahnevana a aj ty sa potom upokojis.Ak sa lubite,este nechodte od seba.Vela stastia
dajte si od seba oddych mozno pomoze ako ne rozchod ak nechces prave to len tyzden bez seba trebars a uvidite na com ste ale na riesenie problemu musite byt dvaja!!
ja sa tiez s priatelom stale hadam ale on to stale udobri strasne nerad sa hada tak to skus aj ty stale ustup prehodnot to co ti je dolezitejsie ci sa urazit alebo mat niekoho koho lubis a kto lubi teba lebo nie kazdy ma to stasti mat dobreho frajera a lubit takze pouvazuj a uvidis...moj nazor je ustupit....
Dakujem vam vsetkym za nazory niako sa to utriaslo priznali sme si kazdy svoje chyby a pokusime sa ich aj napravit dufam ze sa to zlepsi ak nie tak to viac silit nebudem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ked zacne do teba krycat prid k nemu pobozkaj ho a povedz mu aj ja teba lubim milacik
bolo dobre a zase to iste, pauza (2 mesiace)
bolo dobre a zase to iste, pauza (mesiac)
a teraz je dobre
uz sme spolu skoro 2 roky (to len tak na okraj)