budem mat zachvilu 16 a ja neviem ci je to vo mne ale ja mam hrozneeee nestastie na dievcata ........... neviem si nijake najist a uz sem tam mam s toho aj depku ......... proste poradte mi ako zaujat dievcata aby si ma zacali viacej vsimat alebo nieco ta
Pozri, nesnaz sa zaujat nasilu. Dievcata to vycitia. Spravaj sa prirodzene. Kasli na hladanie, to pride same. Ked sa niektorej budes pacit, tak to aj sam spoznas. Nehraj sa na nikoho, nech ta ma rada takeho aky si naozaj. Inak je to o nicom...
Neboj ked este len budes mat 16, to mas este kopec casu a bab pred sebou. Teraz si uzivaj ostatne...
Ved si mlady chlape, uzivaj si to!! co ta tam po babach?? baby boli, su a aj budu a ked pride ten dobry cas tak sa pozru aj na teba.... a viem o com hovorim
Chlapce ja mam 19 nemal som babu este nikdy. ako zaujat ani nejde ale co povedat alebo ako niekoho ziskat. Takze o zaujatie nejde. Ide o to co povedat ako vysutpovat a nehrat sa na nikoho. Ak ces zaujat tak sa vyzlec do naha a niektora sa mozno zamysli a povie si tak tento je fajny
A co keby si zacal najprw tym,ze si vyplnis profil,pripadne aj pridas fotecku?..hm?ak sa chces s niekym aspon zozanmit a skusit stastie,tak tu s ato da...mna napr vzdy pri zozanmowani cez net zaujalo nieco z profilu...
Chlapče máš presne ten istý problem jak ja keď som mal tolko čo ty...Tiež ma to strašne sralo,že prečo,pamatam si teň deň keď mi bolo z toho priam na riť,ale o dva týždne na to prišla láska...Tak ti držím palce nech to vyjde aj tebe.
Ale momentálne som 8 mesiacov som bez ženy,čiže zase na p...
podla mna ale ked bude sediet len doma a lutovat sa, tak nic nezmôze. Ja by som skôr povedala, ze aby si skusil nejake to dievca najst aj sam, oslovit ho niekde na diskoteke, na kupalisku, alebo teda dat si aj nejake to stretko cez net.
ale ako tu uz bolo, musis byt sam sebou a na nic sa nehrat, budem drzat palce
Ja mám 19 a ešte som nemal babu ani ma to nikdy netrápilo. Myslím si, že keď tá pravá príde, nebudem sa jej musieť vnucovať ani sa nebudem musieť predtým nejako extra snažiť mať babu. Súhlasím s Angel, že treba byť prirodzený a ono to príde samo...
ale nee a na co ti je baba prosim ta? ja v tvojom veku som ich sice mal par, ale boli to dvojtyzdnove vztahy, cize to by som bol radsej bez baby. Len ta to pripravy o nervy a o volny cas, podla mna si este relativne mlady na to, aby ta trapili take veci.. A hlavne sa nelutuj, lebo to baby nemaju radi a aj ked ta budu mat neviem ako rady, uvidia ze sa lutujes, tak budu naozaj neprijemne.. Zabavaj sa, nemysli na to a ono to pride..
Moj brat ma tolko co ja(akoze dvojca moje) a teraz si tusim nasiel nejaku holku(predtym vobec ziadnu nemal), ale ako sam hovori, len tak ci da alebo neda a hovori, ze abba mu je na nic a ty, co mas este len 16, mas moreeeeeeee casu! nemysli na to, ked to budes najmenej cakat, tak ti laska skoci do cesty...a ak ta trapi len to ci mas babu, ze chces byt len IN a tak, tak to nie je bohvieco ...nehladaj babu, hladaj lasku...a ta RAZ pride,bud sam sebou a uvidis...
nehľadaj....ja som v 16-tich tiež hľadala, po baroch behala jak hlupaňa po roku ma to prešlo , sice tam boli 2 až 3 flirtíky, ale čo z toho?Dnes, presne dnes, je tomu rok čo som si na nete hľadala kamaráta na písanie, nič viac a ozvala som sa chalanovi, ktorý je z Nitry a časom to prešlo až do lásky... každý mesiac sa navštevujeme a je úžasný, nikdy by som nepovedala, že niekto taký sa na takú ako som ja vôbec pozrie......LáSKA PRíDE SAMA...a možno nebude len z tvojho okolia!!!
nikam ti to neutecie chlapce. a neni si sam je dost takych. a dost ti pomoze ked pred dievcatami ukazes ze nevedies bezduche rozhovory nech vidia ze nemas v hlave nasrate. s tymto som vzdy vyhral. good luck.
hehe co sa seres stym ze mas 16.. ja som si nasiel 1. holku den pred mojimi 19 narodkymi..a som rad ze som ani ziadnu nemal do vtedy .. mozno bi som nikdy nespoznal moju Chiky ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Neboj ked este len budes mat 16, to mas este kopec casu a bab pred sebou. Teraz si uzivaj ostatne...
Pls Tommyhot a spol. Nezabite ho chudaka...
Ale momentálne som 8 mesiacov som bez ženy,čiže zase na p...
ale ako tu uz bolo, musis byt sam sebou a na nic sa nehrat, budem drzat palce
ale nee a na co ti je baba prosim ta? ja v tvojom veku som ich sice mal par, ale boli to dvojtyzdnove vztahy, cize to by som bol radsej bez baby. Len ta to pripravy o nervy a o volny cas, podla mna si este relativne mlady na to, aby ta trapili take veci.. A hlavne sa nelutuj, lebo to baby nemaju radi a aj ked ta budu mat neviem ako rady, uvidia ze sa lutujes, tak budu naozaj neprijemne.. Zabavaj sa, nemysli na to a ono to pride..
Skús nato stále nemyslieť, raz to určite príde. Teda aspon myslím
Ale nie, kto hľadá, nájde, musíš si vaic veriť. Chodievaj von, zabávaj sa a hlavne buď sám sebou, nebuď nasilu vtipný, budem držať palce