Je normalne ked 13 ročný chalan nikam nechodí , iba do školy a raz za čas k babke ? A je normálne že je stále doma ? Kam ste vy chodili keď ste mali 13 ? Lebo na futbal je teraz už zima , tak v podstate neviem kam mám ísť .
ja som v 13tke robila v podstate to čo aj teraz.. so psom von, s našimi ak sa niekam šlo, s kamoškami občas skočila si niekam sadnúť a s priateľom...
ale je len na tebe ako svoj voľný čas vyplníš.. nezaoberaj sa tým čo je normálne a čo nie.. ak ťa to napĺňa (takto žiť) tak buď šťastný a nemeň to.. ak ťa to nenapĺňa tak s tým niečo rob - porozmýšľaj nad tým čo by ťa bavilo a začni sa tomu venovať
Normálne by to bolo, ak by ti tento stav nevadil a nezakladal o tom diskusie, takže nie, nieje to normálne...
Ak s tým niečo chceš robiť, tak proste svoj čas využívaj efektívne, čiže napr. keď si doma, tak sa uč, prihlás sa napríklad na nejaké zaujímavé krúžky, spoznávaj nových kamarátov a podobne...
šport, cudzie jazyky, kluby, diskotéky (jasne že nie tie kam sa chodí od 15) ak necíti potrebu ísť za kamošmi ale má pocity smútku že by nejakých chcel tak nech aspoň ide von na ihrák na rampy a s niekým koho stretne pokecá, knižnica, teraz v zime choď korčuľovať.. hlavne z tej nudy nezačni húliť, drogovať tým si naozaj nepomôžeš, ale keď sa doma takto nenudíš a nevadí ti samota tak je to asi v poho
keď chceš využiť čas a spoznať ľudí, tak odporúčam jazykovku, alebo nejaký šport. Ja som v 13 mal aj jedno aj druhe. A neľutujem Aj keď na tú jazykovku som vtedy pekne pitchoval
som uplne taka ista..........si uplne normalny..nenormalne je flakat sa cely den von,rodicia a ni nevedia kde si ...mozes prist domov aj nafetovany a doviezt ta policia im je to jedno..myslis ze to je normalne????
tak podľa mňa lepšie ako keby beháš niekde po diskotékach a robíš hlúposti či ? podľa mňa to je individuálne od každého človeka tak isto ako "normálnosť" znamená pre každého človeka niečo iné.... toť môj názor
keď som mala 13, tak som mala pocit, že nič nerobím a vkuse sa nudím a hlavne sa mi nepáčilo, že som nechodila na žiadny krúžok....tak sme s kamarátmi vždy po škole vymýšľali rôzne blbosti a nikdy sme sa nenudili...(napr sme si prerábali povalu aby bola obývateľná a tam sme mali svoje vlastné "doupě" kde sme sa stretávali)...to bolo skvelé...ale cez víkend som nikam nechodila a trčala doma, lebo rodičia ma nikam nepúšťali a ani nebrávali
Cez týždeň mávam program nabitý, víkendy trávim pri pc. Ale ako, veď krúžky to spravia, nie? (ja ich mám 5 plus teóriu a to mám ešte čas sa učiť, oddychovať a chodiť von
@thisismyname to mi ani nepripominaj:/ v lete som robil v UPS a niektore bytovky maju taky sprosty system, clovek nebol doma, tak mu aspon chcem hodit listok ze som tu bol do schranky ale zvonceky nefunguju a nemam sa ako dostat do vchodu..20 minut tam stravit...
@piter09 ja zazvonim jednemu druhemu a potom to hodim tam pred vchod čo sa budem s nimi handrkovať..ale milujem ked zazvonim niekomu a on mi vynada do ku**í že čo si to dovolujem im decko budiť..alebo zazvonim dobry den letaky a on povie zazvonte si inde..parada co?
ja som mala nedávno ešte 13, a často mi je lepšie ked som doma a oddychujem, lebo školské povinnosti a jazykovka robia svoje a ked si chcem udržat prospech tak sa väčšinou musím učit....a ked to skončí, tak som rada že nikam nemusím lietat a môžem sa sladko nudit...suhlasim s niektorymi ktori tu pisali, ak je cloveku fajn ked je len doma a citi sa tak v pohode, tak je to ok, a ak nie tak s najdi doma nejaku zabavku, ale najlepšie by bolo nieco co ti bude niekedy na osoh, ale odporucala by som prihlasit sa fakt na tu spominanu jazykovku, je to v podstate nezavazne, nemusis nosit ospravedlnenku ked nahodou neprides jak to je v normalnej skole, takze je to taka pohodicka v podstate
ja mam 13 a nemám čas nudiť sa. Síce som dievča ale na tom nezáleží obehujem obchody na hlavnej a teraz v dargove veľké zľavy od kedy otvorili aupark. Pizzéria, mc donald, aida.. chodíme sa byciklovať, korčulovať (hlavne do lesa) si robíme piknik, s rodinou chodíme každý víkend buď do prírody alebo niekde po Slovensku.. okrem toho musím chodiť na stretnutia skautov, mám školu, doma mám toľko knížok že ani čas nemám, kino, videopožičovňa, počítač, telka... a ani von nestíham. A ešte krúžok karate, fotografický krúžok, jazdecký krúžok, na plaváreň s ffajnými hamburgermi alebo len vonku z loptou.. stále je čo robiť
citim sa divne ked citam ze ste sa chodili hrat a tak ked ste mali 13..ja som chodila s kamosmi do krcmy pit, na zury vselijake, diskoteky a taak...sice kamosi boli starsi odmna aj ja som vyzerala tak na 16....tiez by som nechcela nikam chodit..ale ked to neviem vydrzat nikam neist://
velmi nie, mal som take obdobia, clovek ma potom pocit, ze zije uplne zbytocne, treba chodit von, socializovat sa
ja v trinastich, byval som po skole stale cele poobedia u jedneho spoluziaka, az sme si liezli na nervy, neviem inak pozeral telku poobede chodil za mamou do prace ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
pfff 13...to som chodila na arabcinu a na tenis a aj daku kamosku som mala
hej tusim som vobec nebyvala doma
ale tak v 13? nejaké jazyky, športy, proste všetky super veci
ja som bol vtedy vonku furt, teraz uz vobec
ale je len na tebe ako svoj voľný čas vyplníš.. nezaoberaj sa tým čo je normálne a čo nie.. ak ťa to napĺňa (takto žiť) tak buď šťastný a nemeň to.. ak ťa to nenapĺňa tak s tým niečo rob - porozmýšľaj nad tým čo by ťa bavilo a začni sa tomu venovať
Ak s tým niečo chceš robiť, tak proste svoj čas využívaj efektívne, čiže napr. keď si doma, tak sa uč, prihlás sa napríklad na nejaké zaujímavé krúžky, spoznávaj nových kamarátov a podobne...
Uvidíš, bude ti rýchlo lepšie
a pokiaľ chodí do školy tak je to ešte dobré
ale pravdepodobne sa budem musiet prekonat zacvilu su maturity a ma co dobiehat
ja chcem mat zase 13 :´-(
dokonca raz aj cele letne prazdniny som nevysla a gemblila CS ...
Uhm , robím to isté , čo minulý rok , kone , box , zumba ... A ešte doučujem A to je asi tak všetko Keď niečo nerobím , cítim sa neužitočná
Nedavno si mala 12 ak si dobre pamatam
ja v trinastich, byval som po skole stale cele poobedia u jedneho spoluziaka, az sme si liezli na nervy, neviem inak pozeral telku poobede chodil za mamou do prace ...