Neviem či len na Slovensku je to tak alebo aj inde vo svete . Pretože len na Slovensku som sa stretla s takýmto prístupom že chlap nevidel ešte ženu píšu si deň a už od nej chce nahé fotky. Píšu len o sexe .. Na Slovensku nepoznám normalných chalanov ..
Inde vo svete existujú také že nezávezné vztahy ako u nás .. ale nie takto že čisto len sex a potom vás využiju a viac sa neozvú .... to inde nie je ... prečo si títo Slovenský chlapi tak myslia o sebe ?? Ked vo svete su o dosť krajší chlapi ,???
Aj na Slovensku je nás dosť galantných, príjemných mladých mužov, rozhľadených a na úrovni, ktorí nemyslia stále len nato isté,ale dá sa s nimi baviť aj o kultúre, umení či historii.
A inak,ked už tak debatujeme, pošleš mi fotku svojej nahej kundy? Aj kozy by boli fajn.
Hold natrafas na tych nespravnych. Ale nie je to o slovensku, aj ked tu zije dost kokotov, poznam vela super chalanov ktory si zas chudaci nevedia najst normalnu babu
V tomto si ako moja kamarátka. Stále sa sťažuje nato čo ty... Lenže keď sa pozriem akým chlapom odpisuje a čo jej píšu a ona na to reaguje kladne, ja sa divím že sa diví...
Nechápem kde žiješ. To je extrémna pičovina, že v zahraničí sa toto nedeje. A ešte väčšia pičovina, že ženy trpia, lebo muži ich využívajú na sex. To, že ty si naivná a sprostučká neznamená, že každá je taká. Bežné ženy to riešia rovnako ako muži - vedia to oddeliť - keď sa chcú s mužom vyspať, vyspia sa a ďalej neriešia. Keď chcú vzťah, hádam to dokážu vykomunikovať tiež. Nerob zo žien sprostučké bábiky - rovnako vedia presne čo chcú. Skôr sa pokús urobiť niečo so svojim pohladom na život, a zrovnaj si to v hlave - keď sa ti nepáči čo ten chalan robí, tak s ním kurva nevypisuj - zoznám sa s niekým na ulici alebo v škole a na 100% si od teba žiadne nahé fotky len tak naživo nevypýta.
@16 Veď ale vždy to je o vzájomnej dohode a sympatiách. Keď som sa s nejakou vyspal len tak na 90% som nikdy nemusel nič hovoriť, a tobôž nie ju nejako "namotávať". Často sme prehodili vonku predtým max 2 vety, bez zbytočností. Dôležité vždy bolo, že to chcú obe strany. Nikto to zbytočne neprežíva. V tomto medzi mužmi a ženami nie je žiadny rozdiel - iba keď si ho nasilu vytvoríš.
Keby si vedela co robia vo svete, a nie len chlapi, ale aj zeny, tak tu pojebanu nahu fotku posles, hoc aj nejaku zenu stiahnutu z netu..
Alebo,na co si s takymi pises?
Tu sa nedočkáš normálnej a inteligentnej odpovede, nič si z toho nerob.. Ale chápem ta, toto prežívam aj ja, aj tu na B aj hocikde inde.. Ich hanba, čo už s tým
ženy robia ešte horšie veci a nie je to len sex po webke za peniaze.. poznám dosť žien čo rozbili rodiny kvôli odmietnutiu od mužov, také intrigy čo narobili, tak nenájdeš ani v telenovelách
2@ a 3@
Keby som bola chlap, tak určite aj 8@
P.S. Emocionálna vyspelosť dozrieva u každého v inom veku, u niektorých bohužiaľ nikdy.
Verím, že Ty spadáš do tej prvej kategórie a teda potrebuješ len čas
nechápem ? tak asi nehľadaj na internete a choď von.. spoznaj nejakého čáva v realite a nie na nete.. kde za pc môže byť zarostnuta opica s mozgom leguana
hovori sa ze pritahujes to co vyzarujes nehovorim ze vzdy je na vine iba chlap ale aj tvoje prezentovanie moze byt diskutabilne, ja zas mam poslednu dobu opacny problem ze slecny to chcu odomna viac ako ja od nich pritom ked uz tak cloveka musim spoznat co je zac a tak cize statistiky tu asi neplatia
Baby, s akými individuami si to píšete? Však každú chvíľu tu je dačo podobné. To si ich vyberáte dakde na zoznamkách, alebo niekde po baroch? Niečo robíte zle, s takýmito individuami nemá zmysel vôbec strácať čas, a skúšať to znovu a znovu nemá zmysel, ak to vždy dopadne rovnako, musíte dačo zmeniť. Neodsudzujte kvôli pár kokotom skutočných chlapov. Asi len lovíte v zlých vodách. Alebo zlým spôsobom...?
Tych par skutocne schopnych chlapov co poznam su uz davno zadani a tie baby sa ich drzia zubami nechtami.. Lebo bohuzial realita je taka, ze naozaj nie vela chalanov za to stoji
@domus88889999 nič v zlom, ale ak napíšeš množné číslo s ,,y,, tak by si u mňa okamžite stratila 50% a to je len nejaké fórum.
každý človek má iné preferencie v závislosti na tom, čo vlastne prežil a aké sú jeho návody/ skúsenosti.
Alex tu tuším písala, že to čo vyžaruješ, tak to si aj pritiahneš a najskôr je to tak a sedí to na 1000%. Ak by si bola fajčiarka, mala nadváhu, zlý pravopis...tak by si veľa stratila. No a načo by som si pýtal od nejakej ženy nahé fotky ak je dutá ako poleno, poprípade je narkomanka, gamblerka, alebo radodajka. mne osobne by sa okamžite zhnusila a mohla by mať tváričku či postavičku ako lusk.
zeny ani niesu zlatokopky, ale chcu zabavnych princov, lenze tym nejde o vazny vztah lebo sa chcu zabavit a zeny chcu skor agresorov, ktori ich potom biju, ako tichuckych chlapcov. Tak je to v prirode geneticky zariadene, aby sa muz vedel fyzicky bit a rodina prezila. Civilizovany svet to sice uz pretvoril, ale geny sa tak rychlo pretvorit nedaju. Ked tomu napomahaju media a zapadny moderny styl, aby rozvratili rodiny a slusna pracujuca stredna vrstva aby vyhynula. Rotschildom staci miliarda otrokov s IQ 80, neschopnych s burit a pracujucich na tom co nedkazu robit roboti a je to lacnejsie ako vyroba robotmi.
nie kazdy je taky ze sa s tebou vyspi po 3om rande. poznam takych su spolu a ani po 3 mesiacoch medzi nimi nic nebolo okrem pusy. a vsetci cumia ze vazne nic? sak najvyssi cas
Ste k nej zli, nehovorte jej veci ze asi nema co ponuknut a ze tak posobi a podobne . Neviete aky silny efekt dokazu mat podobme slova na cloveka...podobne vyzera slovna sikana. Fakt, nepoznate ju. No tak je frustrovana tak si tu vyliala srdce.
Mozno ma len nestastie na take typy.
no....ja mám asi také skúsenosti, že môžeš vyžarovať akúkoľvek inteligenciu, na zoznamke sa na teba aj tak nalepia dilinovia. Neobliekam sa vulgárne, som dosť inteligentná, prachy neriešim lebo som schopná si ich zarobiť sama....a hádaj čo....keď zablúdim na pokec, neskutočne veľa dementov mi píše. A aj keď sa nááááhodou nejaký muž spočiatku zdá milý, šup, zrazu mi príde fotka jeho penisu takže.....asi tak....svet online je takýto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
na take “vztahy” treba dvoch
A inak,ked už tak debatujeme, pošleš mi fotku svojej nahej kundy? Aj kozy by boli fajn.
V tomto si ako moja kamarátka. Stále sa sťažuje nato čo ty... Lenže keď sa pozriem akým chlapom odpisuje a čo jej píšu a ona na to reaguje kladne, ja sa divím že sa diví...
Alebo,na co si s takymi pises?
Keby som bola chlap, tak určite aj 8@
P.S. Emocionálna vyspelosť dozrieva u každého v inom veku, u niektorých bohužiaľ nikdy.
Verím, že Ty spadáš do tej prvej kategórie a teda potrebuješ len čas
každý človek má iné preferencie v závislosti na tom, čo vlastne prežil a aké sú jeho návody/ skúsenosti.
Alex tu tuším písala, že to čo vyžaruješ, tak to si aj pritiahneš a najskôr je to tak a sedí to na 1000%. Ak by si bola fajčiarka, mala nadváhu, zlý pravopis...tak by si veľa stratila. No a načo by som si pýtal od nejakej ženy nahé fotky ak je dutá ako poleno, poprípade je narkomanka, gamblerka, alebo radodajka. mne osobne by sa okamžite zhnusila a mohla by mať tváričku či postavičku ako lusk.
Stara cinanka nevedie debaty na taketo temy .
A predsa je happy ..
Chlap dojde len tam... kde ty dovolis
Mozno ma len nestastie na take typy.
Moja rada vzdaj sa online zoznamovania.