Ahojte! Nikdy predtým som n žiadne fórum nepísala, tak sa budem snažiť. Môj problém je: Mám 18 rokov, a asi tak v 14 som sa zamilovala do staršieho chlapca, ktorý bol dokonca ,,alkoholikom,, No zmenil sa a prestal piť. Začali sme spolu ,,riešiť,, no nikd
no,je to charizmou a osobnosťou,alkoholici a feťáci ju majú neskutočnú, pretože si siahli niekam kam sa šahať nemá, sú rozhľadenejší a empatickejší. a ja sa ti nečudujem..teda až na tú bitku..ale aj to je riešením ako kurevsky a hnusne od seba odohnať človeka na ktorom ti záleží len z nejakého strachu že by si mu mohol ublížiť viac tým že ho necháš ľúbiť ťa
Ja viem že áno, ale neviem ako..Ja veľmi chcem zabudnúť, len si neviem už rady ako.. Dokonca som sa chcela presťahovať, ale pochopila som, že to by mi nepomohlo. Je to vo mne, nie v meste.. Môžem ísť hoci kam, ale pred problémom neutečiem...
@9amanda9 prerušila by som kontakt akýkoľvek a čo sa týka zabúdania,čím viac chceš zabudnúť ,tým viac myslíš na to, na čo chceš zabudnúť, teda môj názor...skús si najprv položiť otázku čo k nemu cítiš , ľúbiš ho ? je to závislosť ?súcit ? a potom by som si položila druhú čo mi prináša do života tento človek a tento vzťah aj keď to nebude pre teba ľahké a btw kto udrie raz ,udrie znova.
a nemyslim to zlym sposobom. skor takym - daj si po papuli, dvihni rit od pocitaca a chod medzi ludi aby si konecne zistil o com je zivot a hlavne ze len uboziak povie zene ze je pica.
Jeb na takého chudáka ,tiež poznám presne takého istého ajked to bolí Srať naňho !!! Ver mi,že presne viem ,čo prežívaš bohužial dobre to poznám ....,ale Dievča nestojí ti za tie slzy ani za nič na svete !
Najde sa iný na mil. % len skus nemyslieť naňho,ked si spomeneš hned sa zamestnaj niečím iným,nevyhladávaj ho nič ono to prejde .Držím ti palce .
@antifunebracka neviem prečo nadávaš ľudom..Nejaký komplex? Mám dojem že to ty si asi nikdy nezažil máť rád, alebo to aby niekto teba mal rád.. Nadávaš niekomu, bez príčiny, a do pí* ? vieš čo to vôbec znamená?! Za to že bol niekto možno naivný a sklamal sa, vieš ono to nejde vypnúť ako on/off nemusí byť hned Pi*a , alebo niečo podobné... Ak j to tvoj názor, tak z toho vyplýva že ti si potom vieš čo .... ***** !
@9amanda9 nedaj sa,zrovnaj ho hňupa..už tu straší zo svojim komprexom dlho a zbytočne..je to taký starý skostnatelý dinosaurus tejto stránky na koho fórkoch sa už ani nikto nesmeje..maximálne pouškrnie..zo smútku.
@plutvonozceakrivozubky a? nie? myslím že keď niekto okúsi zlo tak vie čo zlo je..neni sú všetci kurvy a málokto z nich skutočne chce byť tam kde je...
@22 akoze ja som empaticka dost ale ti ostatni mi pridu skor taky ze ta ojebu, ked ti tu niekto povie dobre rano tak sa radsej presvec,ze je slnko na oblohe, empatia skoro nulova vpodstate
Jéééj, v tomto sa vidím. Ja som mala 15, on mal 16, dali sme sa dokopy, zistila som, že je to emočne problémový človek, trpela som mu zmeny nálad, každomesačné rozchody po dobu 2,5roka, odmietala som tvrdenia a dôkazy, že fetuje a fet predáva ďalej, prepočúvala odporúčania dokonca jeho MATKY, aby som sa s ním rozišla, že s ním nikdy nebudem šťastná.
Raz som sa s ním rozišla a to bola jedna z najlepších a najrozumnejších vecí, za ktoré si fandím.
Chalan je na 6-10 rokov v base, predtým ako sa tam dostal bol značne vyfetený, počas vzťahu sme sa stále hádali, rozchádzali, schádzali, ale bola som mladá (resp. mladšia ako teraz ), aspoň takto si to sama pred sebou ospravedlňujem.
Zabudni, nájdi si niekoho iného, zameraj sa na niečo iné, aj keď asi je normálne, že na neho myslíš. Ale nerob to dlho.
@drejka tak to je tvoj kodex, ktory nastastie ja nezdielam aj by som sa mohol rozpisat, ale nemam chut na siahodlhe diskusie, ktore i tak nic nevyriesia ani nezmenia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
je to veľmi smutné, ale láska ma mnohokrát aj taku podobu, kde jeden trpí a druhy si neuvedomuje svoju úbohosť...
tu by pomohla iba jedna vec a tou je prebudenie jeho duše..........filip
ale nemyslim to zlym sposobom, skor takym lutostivym. a mierne odsudzujucim
a nemyslim to zlym sposobom. skor takym - daj si po papuli, dvihni rit od pocitaca a chod medzi ludi aby si konecne zistil o com je zivot a hlavne ze len uboziak povie zene ze je pica.
Najde sa iný na mil. % len skus nemyslieť naňho,ked si spomeneš hned sa zamestnaj niečím iným,nevyhladávaj ho nič ono to prejde .Držím ti palce .
@5 fetaci su empatickejsi? to ta ako napadlo?
Raz som sa s ním rozišla a to bola jedna z najlepších a najrozumnejších vecí, za ktoré si fandím.
Chalan je na 6-10 rokov v base, predtým ako sa tam dostal bol značne vyfetený, počas vzťahu sme sa stále hádali, rozchádzali, schádzali, ale bola som mladá (resp. mladšia ako teraz ), aspoň takto si to sama pred sebou ospravedlňujem.
Zabudni, nájdi si niekoho iného, zameraj sa na niečo iné, aj keď asi je normálne, že na neho myslíš. Ale nerob to dlho.
@drejka fakt len niekedy, stara zena?
A ty dievca sa zobud, toto nie je laska a nie je to normalne...
Si este nepoznala asi lasku.
To ze si namotana a vlhka z tohou, ze je to chlap okolo ktoreho, je zaujimava, no spatna aura na to sa vykasli.
Najdi si nejakeho fesiho, co ti ukaze co je to milovat a prezite spolu stastny zivot.
Majte deti a vedte ich k spravnym hodnotam
Asi budes mladucka, dospele, zeny takto neuvazuju...
Potrebujes cas, odstran zo svojho zivota cokolvek co ti ho moze pripominat.
Najdi si cas na priatelov.
Bav sa, mozno medzi nima spoznas niekoho , kto ta presvedci, ze to co si prezivala doteraz nebola laska...
Ze si si len splietla hviezdnu oblohu s odrazom na vodnej hladine
A verim, ze sa tomu niekomu podari ti ukazat pravu nocnu oblohu
Vieš že podľa mňa si super ale už to niekedy fakt trochu preháňaš