rozprávaj sa s nimi a bav sa na tom, že ty nemáš také problémy.. prídu aj tebe, o to sa neboj, ale v správnejšom čase a o dva dni opadne aj "smútok" z toho, don't worry
a chcela by si viac kamarátov? Tak skús niečo pre to spraviť... Viac sa na nich usmievaj, prihovor sa sa im, etc... Možno tí druhí len nevidia, že sa chceš s nimi kamošiť
Lebo máš o jeden problém v živote menej a tieto zbytočnosti ťa neoberajú o energiu a čas. Keď si spomeniem, koľko som sa "nadepkovala" a naplakala kvôli mojim zamilovanostiam a teraz sa na tom len smejem alebo mi to je trápne.
Nedávno som riešila vzťahové problémy, nedokázala som sa ani učiť, ani nič robiť. -.-
@motyylia ale ako? keď všetkým som len na smiech... všetky moje kamarátstva skončili tak, že isté obdobie sme sa normálne bavili a potom sme sa tvárili, že sa ani nepoznáme...
@kamoska098 to je v tom veku normálne ja som prestriedala od 15 do 18 minimálne 5 partií, proste no, tie vzťahy v tom veku nie sú nejako trvácne, pokiaľ nie sú budované fakt odmalička...
je to normálne. na nič netlač, príde to vtedy keď budeš najmenej čakať. asi len musíš stretnúť niekoho s kým ti je dobre. a potom to príde, zalúbiš sa, rozídeš..a takto dokola. zistíš, spoznáš čo chceš a čo ti vyhovuje.
nahovno ti z toho nemusí byť, ako..blízky človek chýba, neboj všetko príde.
@zajkousko ty si fakt dement, sorry.... v 26 rokoch vypotit takuto stupidnu reakciu, to mozes fakt len ty, zadubeny panbickar... to jej isto pomoze...
chapem, ze je zlozite prijat, ze ludia okolo neba uz nejake tie skusenosti maju, mozes mat pocit, ze nezapadas, ze sa s nimi nemas o com bavit...
pamatam sa, ze ked sa moje spoluziacky na strednej niekedy v tomto veku na prestavke bavili, ktora ma ake sexualne skusenosti, tak sa jedna na mna pozrela a utrusila nejaku posmesnu poznamku o mojom panenstve
holky mali kadejake vztahy, rozchadzali sa a davali dokopy... ja som sa v tej dobe s chalanmi skor len kamaratila, nejak sa mi do toho nechcelo a nenasla som nikoho, kto by za to stal.
oplatilo sa pockat na "kvalitku". na vyske som sa zoznamila so svojim sucasnym priatelom a sme spolu 6 rokov - je to pre mna najlepsi chlap na svete, ktory dokaze fakt lubit. pri nom som okamzite od prvej sekundy mala pocit, ze je to "ten pravy" - a presne to ti odporucam. riadit sa intuiciou a selektovat partnerov, ktori chcu len vlastne uspokojenie a ty ich v podstate ani nezaujimas.
vztahy na strednej su mozno fajn, ale z tych, ktore boli v mojom okoli, sa 99% rozpadlo. chalani v tomto veku casto potrebuju ziskavat skusenosti, su este nezreli a povrchni. maloktoremu by stacilo len jedno dievca aj ked to casto vyzera na velku lasku, v skutocnosti su to fakt len hormony.
cize moj zaver je, ze som akurat sama seba ochranila pred mnozstvom sklamania a o nic som neprisla. samozrejme nejake nevinne dobrodruzstva boli, ale vacsinou sa to nedostalo dalej nez za pusu
v 15-tich ma na to clovek samozrejme iny nazor, ale z mojho pohladu je to uplne normalne. hlavne je ostat sam sebou a nenechat sa ovplyvnit tym bullshitom, ktory ti ludia okolo tlacia do hlavy. vyspat sa s niekym len aby som to "mala za sebou" a mohla to na prestavke preberat so spoluziackami? ublizis tym len sama sebe. som si ista, ze to nebolo ani z polovice take super, ako to opisovali a drviva vacsina to urobila preto, aby "mal chalan radost a udrzali si ho". a takto to fakt nefunguje, ver mi.
je ... a je to skôr pekné ako by to malo byť ,,na hovno,, ...
to nie je súťaž, ani porovnávanie ... pre ozrejmenie ... ja mám 22 a mal som v živote jediný vzťah a miloval som jediné dievča ... a či mi to vadí? vôbec ... máš 15, drž sa hodnôt nie moderných zvykov
@zajkousko pretoze tvoja obludna, dysharmonicky vyvinuta osobnost tu svieti na 100 kilometrov.
to, co prezentujes ty, nie je kritika, ale debilizmus cloveka, ktory to v hlave nema vsetko v poriadku a mysli si, ze ma patent na rozum. pitoreskna figurka bez vlastneho nazoru, ktora sa tu schovava za citaty z biblie.
a este si dovolis posudzovat, aka by som bola matka... tak to je fakt sila...
@zajkousko jediný kto je neznášanlivý a kokotsky jednostranný si ty. ak sa ti niečo nehodí do tvojho obmedzeného repertoáru tak si strašne múdry a snažíš sa tlačiť svoj názor..typicky pre fanatika. hlásaj lásku, magor, nie peklo.
sám si prišiel na to, čo ťa napĺňa iba tak, že si zistil čo ti robí zle.
nevnucuj.nasmeruj.
@kamoska098 Je to normálne!
Prečo by nemalo? Preto lebo poniektoré baby majú už deti v 16tich? Veď to je celé choré, načo, prečo sa ponáhľať. Láska nie je vec, ktorá má obmedzený čas, nie je nič zlé natom, že si sama. Raz nadíde vhodná doba a zamiluješ sa a dostaneš prvý bozk
@kitty7 myslis? Ja som v 15-ke ci v 16-ke spoznal svojho najlepsieho kamosa s ktorym som prezil top roky svojho pubertiackeho zivota... a tahali sme to spolu az doteraz... sme spolu chodili von kazdy den, posledne tri roky aj spolu byvali na private... to sa mi zda byt trvacne ... Az teraz on ostal na skole a ja som siel prec... tak sa vidime raz za sto rokov...
@dynco vravím, že nie sú nejako trvácne, nie, že si človek nemôže nájsť v tom období kamarátov na celý život... ja mám tiež ešte z obdobia puberty pár skvelých kamošov (hlavne s jedným bývalým spolužiakom máme totálne prepletené životy, je mi ako dvojča), ale tých, ktorých som mala a stratila boli desiatky... a to dokonca kvôli úplným somarinám, jedna partia sa so mnou prestala baviť po tom, čo som prišla o panenstvo... vtedy som to brala vážne, ale dnes si uvedomujem, akí sú pubertiaci a ich kamarátstva často veľmi povrchné...
Ani ja som nic z toho v 15tich nepoznala. Ale presne na 16te narodeniny som nasla toho praveho a sme spolu doteraz oplati sa cakat, ver mi nie nadarmo sa vravi ze trpezlivost ruze prinasa. mne ich uz priniesla aj sto :-S
sú dve možnosti, tak načo všetko komplikuješ?
ked tak veľmi chceš, tak si dajakého nájdi, porieš sa s ním, budeš s ním chodiť, možno ho budeš aj ľúbiť, aj ked podla toho čo pišeš si na to ešte nedozrela poriadne, nič v zlom
druhá možnosť, kašli na chlapcov, rob čo ťa baví, venuj sa záľubám škole a ked sa nemáš o ničom inom ako o chalanoch rozprávať s kamarátkami tak ich prefackaj a budete sa baviť o tom
Keď raz budem mať dcéry, chcem, aby boli ako ty
až na to, že im z toho bude na hovno
ako ja to poznám, ja som tiež bola takýto opozdenec a tiež som si pripadala zle, ale potom človek zistí, že hell yeah, oplatilo sa vyzrieť na všetko
a hlavne, a to veľmi prízvukujem, nebuď s nikým len preto, aby si s niekým bola, lebo všetci okolo sú - všetci okolo robia veľa hlúpych vecí, nemusíš ich preto robiť aj ty (samozrejme vzťah ako taký nie je hlúposť, ale keď si s niekým len preto, lebo všetci okolo s niekým sú, tak to hlúposť je).. vždy je všetko tak, ako to má byť
užívaj si svoj vek a všetok ten zvyšok nevinnosti, čo ti v ňom ostáva, netreba sa snažiť rýchlo vyrásť, čo je dnešným trendom detí, lebo raz ti to všetko bude chýbať (áno, áno, aj mne to chýba)
ako mi môj kamarát povedal - "jediné dobré veci v dospelosti sú sex a šoférovanie"
a ako to lars von trier povedal ústami svojej postavy "tajná prísada k sexu je láska"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Presne kvôli tomu som umrela a teraz chodím po svete ako nemŕtva.
v 15 rokoch sa už chceš rovnať tým kurvám,, ktoré teraz revú, že su tehotné a ako to maju pevedať mamke?!?!
spamataj sa šikovno
Nedávno som riešila vzťahové problémy, nedokázala som sa ani učiť, ani nič robiť. -.-
nahovno ti z toho nemusí byť, ako..blízky človek chýba, neboj všetko príde.
chapem, ze je zlozite prijat, ze ludia okolo neba uz nejake tie skusenosti maju, mozes mat pocit, ze nezapadas, ze sa s nimi nemas o com bavit...
pamatam sa, ze ked sa moje spoluziacky na strednej niekedy v tomto veku na prestavke bavili, ktora ma ake sexualne skusenosti, tak sa jedna na mna pozrela a utrusila nejaku posmesnu poznamku o mojom panenstve
holky mali kadejake vztahy, rozchadzali sa a davali dokopy... ja som sa v tej dobe s chalanmi skor len kamaratila, nejak sa mi do toho nechcelo a nenasla som nikoho, kto by za to stal.
oplatilo sa pockat na "kvalitku". na vyske som sa zoznamila so svojim sucasnym priatelom a sme spolu 6 rokov - je to pre mna najlepsi chlap na svete, ktory dokaze fakt lubit. pri nom som okamzite od prvej sekundy mala pocit, ze je to "ten pravy" - a presne to ti odporucam. riadit sa intuiciou a selektovat partnerov, ktori chcu len vlastne uspokojenie a ty ich v podstate ani nezaujimas.
vztahy na strednej su mozno fajn, ale z tych, ktore boli v mojom okoli, sa 99% rozpadlo. chalani v tomto veku casto potrebuju ziskavat skusenosti, su este nezreli a povrchni. maloktoremu by stacilo len jedno dievca aj ked to casto vyzera na velku lasku, v skutocnosti su to fakt len hormony.
cize moj zaver je, ze som akurat sama seba ochranila pred mnozstvom sklamania a o nic som neprisla. samozrejme nejake nevinne dobrodruzstva boli, ale vacsinou sa to nedostalo dalej nez za pusu
v 15-tich ma na to clovek samozrejme iny nazor, ale z mojho pohladu je to uplne normalne. hlavne je ostat sam sebou a nenechat sa ovplyvnit tym bullshitom, ktory ti ludia okolo tlacia do hlavy. vyspat sa s niekym len aby som to "mala za sebou" a mohla to na prestavke preberat so spoluziackami? ublizis tym len sama sebe. som si ista, ze to nebolo ani z polovice take super, ako to opisovali a drviva vacsina to urobila preto, aby "mal chalan radost a udrzali si ho". a takto to fakt nefunguje, ver mi.
to nie je súťaž, ani porovnávanie ... pre ozrejmenie ... ja mám 22 a mal som v živote jediný vzťah a miloval som jediné dievča ... a či mi to vadí? vôbec ... máš 15, drž sa hodnôt nie moderných zvykov
ty budeš príkladna mater, fuuuuuuuuujjj...
neviem prečo si sa zamerala zrovna na mňa, keď to tu kritizovalo ďalších 5 ľudí...
vidno aká si pokritecká, neznášanlivá a jednostranná
to, co prezentujes ty, nie je kritika, ale debilizmus cloveka, ktory to v hlave nema vsetko v poriadku a mysli si, ze ma patent na rozum. pitoreskna figurka bez vlastneho nazoru, ktora sa tu schovava za citaty z biblie.
a este si dovolis posudzovat, aka by som bola matka... tak to je fakt sila...
vychovávaj si svoje deti ako chceš, je to tvoja vec, ale takýto postoj 15 ročného dieťaťa podporovať nebudem...
a daj sa vyšetriť, keď jej davaš za pravdu, ešte raz fúúúúúúúúújjj
neviem prečo som ťa odblokoval, asi preto, že som ti odpustil tvoje "výpady" voči mne...
vidim, že som sa strašne zmílil...
sám si prišiel na to, čo ťa napĺňa iba tak, že si zistil čo ti robí zle.
nevnucuj.nasmeruj.
podaj si s ňou ruku, pasujete k sebe....
začala ona vyrývať, sa spamataj magor
A ja rozhodne nebudem brať vážne tvoje stupídne reči
Prečo by nemalo? Preto lebo poniektoré baby majú už deti v 16tich? Veď to je celé choré, načo, prečo sa ponáhľať. Láska nie je vec, ktorá má obmedzený čas, nie je nič zlé natom, že si sama. Raz nadíde vhodná doba a zamiluješ sa a dostaneš prvý bozk
toto je lacné, nebaví ma to. 8)
no vidiš som obyčajny kokot ako ty, a nie ten koho ste tu práve taky ako ty spravili
k veci. je to normálne.
ked tak veľmi chceš, tak si dajakého nájdi, porieš sa s ním, budeš s ním chodiť, možno ho budeš aj ľúbiť, aj ked podla toho čo pišeš si na to ešte nedozrela poriadne, nič v zlom
druhá možnosť, kašli na chlapcov, rob čo ťa baví, venuj sa záľubám škole a ked sa nemáš o ničom inom ako o chalanoch rozprávať s kamarátkami tak ich prefackaj a budete sa baviť o tom
až na to, že im z toho bude na hovno
ako ja to poznám, ja som tiež bola takýto opozdenec a tiež som si pripadala zle, ale potom človek zistí, že hell yeah, oplatilo sa vyzrieť na všetko
a hlavne, a to veľmi prízvukujem, nebuď s nikým len preto, aby si s niekým bola, lebo všetci okolo sú - všetci okolo robia veľa hlúpych vecí, nemusíš ich preto robiť aj ty (samozrejme vzťah ako taký nie je hlúposť, ale keď si s niekým len preto, lebo všetci okolo s niekým sú, tak to hlúposť je).. vždy je všetko tak, ako to má byť
užívaj si svoj vek a všetok ten zvyšok nevinnosti, čo ti v ňom ostáva, netreba sa snažiť rýchlo vyrásť, čo je dnešným trendom detí, lebo raz ti to všetko bude chýbať (áno, áno, aj mne to chýba)
ako mi môj kamarát povedal - "jediné dobré veci v dospelosti sú sex a šoférovanie"
a ako to lars von trier povedal ústami svojej postavy "tajná prísada k sexu je láska"
čiže - wait for it, it will be legendary