Zoznamil som sa s dievcatom vymenili sme si cisla. Napisem jej odpise mi na dalsi den!!! dohodneme sa na stretko ze bude vtedy a vtedy a nedviha telefon a zavola za 2 hodiny ze nemohla... a takto sa to opakuje... Potom mi zavola ona ked zase ja som v pra
Ak máš 31 ... Hlavne to je PIČA debilná a po 3 razoch čo by sa to zopakovala NIKDY neodpíšem, alebo jej napíšem nejakú "peknú" sms, aby si rozmyslela, že či si bude robiť z ľudí kokotov ...
je zbabela furia, ktora je rada, ze mas o nu zaujem, ale to je asi tak vsetko....ked narazi na niekoho koho vazne chce, tak ti ani neodpise zdvorilostnu frazu...
Náhodou, mne sa toto s jedným chalanom deje neustále. Keď ho volám ja, tak nemôže prísť (je odo mňa trošku ďalej) a zasa, keď on volá mňa, nikdy nie som doma. Takže buď tá baba veľmi dobre vie, čo robí alebo sa to stáva náhodne. Lebo náhoda dokáže byť niekedy dosť veľká sviňa
@xxar3s - čo riešiš, je to PIČA, ťahá ťa za nos, ako obdivujem ľudí ako si ty ... Keby to bola láska tvojho života a máte za sebou 20 rokov a 4 deti, že sa o ňu pokúsiš zabojovať, ale sučina to je čo ti ani zajebať po mesiaci písania nedala, takže by som jej to jasne vysvetlil PREČO? Nech sa pýta niekoho iného ... a to som milý a dobrosrdečný chlapec, ale takéto infantilné mierne retardované chovanie ma vytáča do nepríčetnosti, ľudia nevedia čo chcú ...
@hadimistr - ma chceš nahnevať? To bola hyperbola, ľudia sa nestretajú po jednom úsmeve, nemenia si čísla len tak a nedohadujú rande, a aj keby, tak hlavne človeka takáto vec nežerie pre osobu, ktorú nepozná, ale skôr naopak, pre osobu, ktorú z časti pozná a chce ešte viac ...
@maros3150 - @13 - no neviem asi si znamenie váh, lebo pred pár min si tvrdil, že má nechať tomu čas a nechať sa manipulovať nejakou neznámou kravou ...
@xxar3s toto sa stalo raz aj mne , avsak vecsinou je to tak že som sa s neakou babu cez pokec dohodol na stretku a cakal som ju zatial v meste a zrazu mi napise že nemože prist a neaku uplnu nepravdepodobnu blbost si vymyslela , Mozno to bolo u teba tak že ste sa dakde dohodli na stretku na neakom urcitom mieste ty si tam zatial na nu cakal a ona z dialky ta mozno niekde pozorovala a možno si sa jej v tej chvili nepacil a tak sa s tebou ani nestretla a vyhovorila sa potom
@hadimistr a mozno robila drahoty, taketo dievcata fakt nema zmysel riesit, chlastaju, fajcia, mozno si chcu len nieco dokazat alebo si uzit. ja neviem uz...
@austin1991 ano napisal, ale to je prva moznost, ako sa to vyvynie dalej..ale ja si myslim ze to je skor to co si pisal ty..ale ak nepocka nezisti ako to v skutocnosti je..
Uhm takze ste sa zoznamili, vymenili si cisla a teraz co cakas? Ze si pojde nohy zodrat a pobije sa s medvedom aby sa mohla s tebou stretnut? Asi jej na tebe az tak nezalezi, co je podla mna uplne logicke...tak bud budes trpezlivy (co sa uz dnes ako vidim aj na tychto odpovediach nenosi), alebo si najdi teda inu...ale pisat teatralne "uz nikdy sa nestretneme" mi pride fakt detinske.
@gothicpoethic v tomto sa uz nechcem rypat ... uz sa jej neozvem ani keby bola posledna zena na svete, a aj keby sa mi ozve ona tak s nou uz nikam nepojdem... uz ma to preslo.
@willbebetter co to znamena trpezlivy? asi bude najlepsie kurvit sa a riesit co najviac dievcat paralerne. ved mladym dievcatam ide vpodstate len o sex... uzit si a zabavit sa. take nieco ako laska sa uz v dnesnej dobe nenosi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Alebo
2. Je vygumovana krava, ktorá sa rada hrá
@all tiez si myslim ze to uz neberie vazne, vteraz uz ani ja... ale nestalo sa to prvy krat, asi si vyberam dievcata na zlych miestach.
"A inak co znamena, ked toto iste urobi muz?"
to iste ako ked to robi zena.
@zdasati aj to je mozne.
@hadimistr a mozno robila drahoty, taketo dievcata fakt nema zmysel riesit, chlastaju, fajcia, mozno si chcu len nieco dokazat alebo si uzit. ja neviem uz...
@willbebetter co to znamena trpezlivy? asi bude najlepsie kurvit sa a riesit co najviac dievcat paralerne. ved mladym dievcatam ide vpodstate len o sex... uzit si a zabavit sa. take nieco ako laska sa uz v dnesnej dobe nenosi.