je normalne ze mam 15 a nemam ani trochu chut chodit s chalanmi, uzivat si s nimi a ani ich neriesim tak ako to robia moje rovesnicky? mala som dvojrocny vztah a teraz vobec nemam chut riesit chalanov. absolutne ma nelaka s nejakym byt, dokonca SKOLA ma z
No keď sa cítiš byť normálna tak sú normálne všetky tvoje reakcie Neber to tragicky, aj ja riešim chalanov menej ako moje kamošky a nepripadám si divná. Aspoň väčšinou nie
sanrajs diki kamoska mi povedala ze som divna lebo ma absoluten chalani nezaujimaju, mozno som len unavena po tom ddvojrocnom vztahu a chcem od chalanov pokoj ale neviem, dufam ze neskoncim ako nejaka frigidna
13 mozno keby osm stretla niekoho kto by ma fakt zaujal....ale to sa nestava, som strasne narocna...a keby sa to aj stalo,este to nemusi byt vzajomne proste kym nie je niekto konkretny tak ma to absolutne nelaka.lebo mna fakt nepritahuje hocikto
14 nie nie som lezba. predstava ze by osm mal anieco so zenou je mi fakt strasn enechutna takze ani o tom nehovor lebo si to predstavim a ostane mi zle
Podľa mňa na tom nie je nič divné... v tom veku ma to tiež veľmi netrápilo... (Mala som svoje knižky, mala som kamarátky a stačilo mi to ) Aj keď na druhú stranu... ja som divná, takže...
@22 časom podľa mňa príde aj ten záujem o chalanov, ale mne osobne to takto vcelku vyhovuje... Nemám síce skúsenosti aké majú niektoré moje rovesníčky, ale tiež nemám problémy typu "Nepamätám si mená všetkých svojich bývalých"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
si na tom dobre..oddychuj..prejde ta to ..