myslis ze je to urcite z toho? akoze je to podla mna blbost. jedine ze by si mala depresie z toho ze si vinimocne vazne pripustas ze kazdym rokom svojho zivota si blizsie k smrti...
ano je to uplne normalne. ja som mal 18 v stredu a dost ma serie, za pol mesta ma pocit, ze by som mal usporiadat oslavu. mne sa do toho vsak vonkoncom nechce a nemam ju ni kde robit. dalej sa ma furt kazdy pyta, co chcem ako darcek, ale mne je to absolutne jedno. ja nechcem darceky, mne staci, ze si na to ludia spomenu... postupne si zacinam uvedomovat, ze ta 18tka nieje az tka vyhra. vlastne oslavovat narodeniny sa mi moc nechce... hlavne ak su moje
to je v pohode....ked budes na ceste na prvu 2 to bude este len zabava ....potom sa budes cudovat sama nad sebou ako si mohla mat depku len z 18 ......a prepokladam,ze tak to bude pokracovat aj pri prvej 3...4...5...atd...tag sa na to proste vyser a uzivaj si
Co vam jebe 18 ka to bola pecka. Neviem preco nikto nechce orghanizovat narodky atd. DPC . Sak jak male deti. Stale viac a viac ludi sa na to vyjebava. Pekne si vypitaj od rodicov, mensi darcek a nech ty radsej prispeju na oslavu. Urcite to pochopia. Vypadny si rezeervovat nejaky bar, par boxov a ide sa. Kurnik, milujem ked mam alebo niekto iny ma narodky. To je supa. Nemam o com. Najebavka jak hovado, masa mojich oblubenych ludi pokope, wo co gou ? Kurnik ste lebinvy a nudni cim dalej viac.
depka?to sa da liecit...chod medzi ludi a kup si prveho panaka sama, potom kazdemu vytrub ze mas osemnast a uvidis ze po par gratulaciach si uz ani nebudes pamatat z coho si mala depku :p
asi som trochu oneskorena ked pisem nieco k diskusii ktora sa zacala vo februari ale mylsim ze je to hlupost... na narodky sa netesit? ako dobre je to den ako kazdy iny ale oslavit to treba urcite.tiez chapem ze nie kazdy den je vsetkym super, no pochybujem zeby ta depresia bola sposobena tym ze zajtra mas osemnast.ked to nemas s kym oslavit ak to je smutne ale samotne narodky asi tazko... treba sa tesit zo zivota ved o com to je?!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
nic v zlom, no taketo frazy sa hovoria zenam po 40tke...
ja mávam depky na konci roka a niekedy pred narodeninami tiež... bo to ej také že... neviem n
ale radšej mať depku pred narodkami ako počas oslavy
alebo skús toto, aspon vieš na čom si