Je to uplne normalne. Jednoducho niektori ludia vedia, ze taketo veci patria za mury bytu, pripadne do parku a nie tym buzerovat polovicu mesta niekde na pesej zone.
Nemam nic proti obcasnej puse, ale pride mi maximalne trapne sa tam po priatelke chnapat ako najnadrzanejsi uchyl.
@pernik a predstav si budem si obtierat hubu o moslimske zakony, pretoze su prijebane ako ich tvorcovia. (ano poznam moslimov aj osobne a vacsich primitivov a hajzlov nepoznam)
A ja nehovorim, ze treba za to strielat, hovorim len, ze je to trapne a neslusne a rovnako ako zijes ty, ktory tym otravuje ludi na verejnosti, v slobodnej krajine, tak zije aj zvysok mesta, ktorych to otravuje, v slobodnej krajine
odtial-potial ......drzanie za ruku je este v pohode alebo len pusa...ale nemyslim si, ze by bolo vhodne sa napr. olizovat na verejnosti (ako napriklad na zastaavke medzi babkami ), to uz by bolo asi moc ...
asi sa hanbia alebo nepotrebuju,aby cely svet videl,vedel,pocul ako straasne sa miluju!PS:ti ktori sa olizuju na ulici a neviem co este su akoze "normalni"? divny parameter to mate!
ja mam takeho kamarata....tiez si z frajerkou neprejavuju city na verejnosti..nikdy s nami nechodia dvaja spolu do mesta a tak...skor pojdu niekam kde budu len oni dvaja......ale to je ich vec......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Dalsie odhalene pokrytectvo minimalne 10 percent populacie, ja si proste kupim psa a hotovo
Nemam nic proti obcasnej puse, ale pride mi maximalne trapne sa tam po priatelke chnapat ako najnadrzanejsi uchyl.
Som v slobodnej krajine a pokiaľ sa ti to nepáči, odvráť zrak.
K téme, podľa mňa je niekde jednoznačne chyba.
tiez nemam rad ked tym buzeruju polovicu mesta!
A ja nehovorim, ze treba za to strielat, hovorim len, ze je to trapne a neslusne a rovnako ako zijes ty, ktory tym otravuje ludi na verejnosti, v slobodnej krajine, tak zije aj zvysok mesta, ktorych to otravuje, v slobodnej krajine
Zamilovaní páry sa bozkávajú a obimajú na verejnosti a podľa mna to je normalnálné.
mne osobne niečo take nerobi problem...