a co cakas? Vrbovský má detské publikum... vyspelý človek by tie sračky nepočúval... ale zas na druhej strane sa mi páči, že ten Vrbovský to sám priznáva, že tie jeho "diela" sú bezduché kšunty a že to robí len kvôli peniazom.. aspon nie je taky pokrytec ako 90% slovenskej "hudobnej" scény
ako dojímama keď na očku ide "čo ti jebe" už ani necenzurovane (zlatokopky aspon nacenzuroval) a celkovo.... ma dojima keď takéto malé detušky si tatko pospevujú a vyhrávajú tieto zmysluplné songy..
@ilovemyfriend - nemám to jedno rovnako ako nemám jedno či fľak z komára ktorého som zabil na stene nazvem abstraktnou maľbou, alebo proste poviem že som tam rozjebal komára
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
btw to je asi jediny text ktory vystihol aspon ma ta slecna svoj zivotny ciel...
@aguri500 ved to ani čítať nevie
@mojdedo aspoň
@rainyday
text :heveeehe , heveeehe ,hahaaaa huuu hiaaaaa , huuu huu haaa , hhuu hii..........
je to proste , hruuza a des ...
a co takto toto ?
toto je uz vedlajšie
toto je uz vedlajšie
plne suhlasim ked je toto hudba tak potom rock fušuje do opery
neviem co z nich bude , ale , ked si to video pozru za 5 rokov tak sa budu chytat za hlavu a hovorit si ze to nemoze byt pravda ....
ja keby zistim , ze moje deti pocuvaju rap (teda tento slovensky) tak ich vykopem z domu
ja nemam rad rap , ja mam rad ine veci ale toto nieje zle , a je to rap
to ma aspon nejaky myslienku
» www.mojevideo.sk/video/a3f9/just...
David Guetta - The World Is Mine
...ako preboha tieto slová súvisia s vokálom v zlatokopkách? kam sme to dospeli?