Konecne. Mala by som skakat po strop. Viac ako mesiac som z neho bola hotova, pisali sme si, chcela som ho ooou jaj. A teraz ho mam,prvy moment bol uzasny, a teraz som rada,ale nejak mam divny pocit. Neviem, ci som spravila dobre, ze sme sa dali dokopy, u
@depropex skor by som povedal, ze tie chyby vidiet musis, ale musis ich vediet priat a prehliadnut. Lebo potom su to len ruzove okuliare, ktore casom opadnu...
po čase akoby laska ustupila a zaslepenosť tiež... začínaš vidieť. Neviem, ja som so svojim frajerom štastná a je moj prvý a každý z nás si je vedomý chýb toho druhého. Vela sme toho už preskákali a myslím že je ok ked aj ty začínaš vnímať jeho chyby a on tvoje. No láske to nesmie ublížiť a chyby treba napraviť ak ho naozaj miluješ...
chyby ma kazdy, bezchybneho cloveka nikdy nenajdes, dolezite je, ci su to chyby, s ktorymi ho dokazes mat rada cely zivot. aby si si nehovorila "ja ho zmenim", lebo sotva niekoho zmenis.
mesiac ste sa poznali a potom ste sa dali dokopy???no chybi existuju a pre take neco ma ulohu vo vztahu aj TOLERANCIA, treba ich tolerovat ved nikto nieje dokonaly.
heej je to úplne normálne, akurát keď si moc zaslepená / namotaná / zaľúbená tak si tie chyby akosi nevšímaš, ale keď ten pocit prejde tak začne to pravé
nikto nie je dokonaly ale najdu sa ludia ktori si navzajom vyhovuju pretoze su tak stavani ze tie chyby zaniknu ale cas da vsetko do poriadku a ono sa to aj tak skor ci neskor dojebe
ak ho milujes tak nehlad na jeho chyby ,ja som tiez nieco podobne zazila.ale nedopadlo to takto ,lebo my sme spolu ani chodit nezacali ,ale tak ked sa lubite tak nie je o com )a nepozeraj na jeho chyby,ak teda samozrejme nie su zavazne
u mna to je co sa tyka vztahu to iste. presne pre tie tzv. chyby, som videl aka ta zena naozaj jem (vies koho myslim). mesiac sme spolu nekomunikovali, a vcera ked sme boli vonku, mi tie chyby zrazu prestali vadit. viem o nich, ale uz mi tak nevadia.
poradim ti. pokracuj v tom co si zacala.ved o nic nejde. uvidite ako sa to bude vyvijat, ako budes tie jeho "chyby" znasat. ak budes mat pocit, ze to dalej nejde, skoncis to, ak nie, tak si vyhrala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A ci to bolo dobre riesenie, uvidis neskor.
u mna to je co sa tyka vztahu to iste. presne pre tie tzv. chyby, som videl aka ta zena naozaj jem (vies koho myslim). mesiac sme spolu nekomunikovali, a vcera ked sme boli vonku, mi tie chyby zrazu prestali vadit. viem o nich, ale uz mi tak nevadia.
poradim ti. pokracuj v tom co si zacala.ved o nic nejde. uvidite ako sa to bude vyvijat, ako budes tie jeho "chyby" znasat. ak budes mat pocit, ze to dalej nejde, skoncis to, ak nie, tak si vyhrala.