Zmyslom zivota dnesných ludí je ... a práve to! Co je tym zmyslom nasho bytia? Vediet kto mal co a kedy oblecene ked bol s kym tam? Tak to asi nie a ci ano?! Cest vynimkam, o ktore tu teraz nejde, vsetci zbytocne pleťkuju. Rozpravame a ohovarame a nehladi
mylsim ze ich zivot je taky nudny ze sa nemaju o com rozpravat, ale vseko ma svoje vynimky ... aj tak neviem co presne sa da zaradit pod ten pojem ohovaranie zachvilu tu bude debata O NICH aj to je svojim spôsobom ohovaranie
Tiez sa nad tymto uz istu chvilu zamyslam... Osobne su mi nesympaticky ludia, ktori o niekom kto prave odide (hoc len na 5minut) sa musia hned vsetko dozvediet a pytaju sa take otazky, co su podla mna sukromna vec. Uz nemam niekedy ani chut ist nikam s nikym, pretoze ostatni zacnu ohovarat Ja osobne sa nikdy takychto debat nezucastnujem, mne ti ludia nic nespravili (a aj keby hej) tak naco mi je dobre, ze ich ohovaram? Nanic...
A zmysel zivota? Ten sa z ludi vytratil uz pred dlhymi rokmi.
LUdom jebe ako vravi H16 aby som nekopiroval mam vas vsetkych v pici zijem si ako chcem zijem si kde chcem netrapite ma nejebete ma kritika je zivot a kto to nevie prezil toho velmi malo nech sa vyserie na tych druhych co robia a nech si zije svoj zivot takto sa kvoli nim len trapis a mam zbytocne stresy
@paatoo este ne este nepredavam ganju teda o dva dni budem este nemam zbran nemam svoj vlastny bar a nemam vlastne slapky ale mam vlastu priatelku ktoru vemi milujem
@mcmatej Mnoho ludi zakryva svoj hnev vela smiliekmi. A cim som ta vytocil? Ze som ta opravil? Alebo ze som ti poradil, aby si sa v nasledujucich casoch nedostal na podmienku? Prestan struhat pozu gangstra, nic som ti nespravil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
nevim teda...
ale jak chces
A zmysel zivota? Ten sa z ludi vytratil uz pred dlhymi rokmi.
Pre mňa je život súhra chemických reakcií.Horenie, korózia ani polymerizácia nemajú filozofický význam, jednoducho sa dejú.A život je na tom rovnako.
Čo sa ohovárania, klábosenia a povrchných táranín týka, vôbec ma netankujú.