proti pravidlam, myslim ze nie, lebo on u nas len praxuje takze bude na skole max.mesiac, a mna uz neuci, teraz ma mladsich..neviem, strasne sa mi paci aky je a ako sa chova...proste tak no..
Ak to nie je trapák, tak si buď vyberie on Teba, alebo nič. Druhá možnosť je, že by to bol chalan, ktorý s babou v živote nič nemal. Potom sa stačí pekne usmiať. Ozvi sa mu, ale až keď vás nebude učiť, aby z toho nebol prúser.
Naty009 - a ty si myslis, ze ked nahodou budete spolu a uz u vas nebude praxovat, tak sa vyserie na vysku a ostane s tebou? a budete si zit stastne az do smrti? zobud sa dievca, uz len keby bol normalny, tak s tebou nic neriesi a ked normalny nebude, tak to predsa neries ty, nie? vzdy sa pousmejem, ked nejaka picka mlada hovori ako strasne miluje svoj idol, ze sa raz vezmu a podobne, ale ty mas 17 a platonicke lasky si si uz mohla odpustit.
tipujem, ze mas cerstvych 18 a prejavujes svoj nazor, kt. je trosku doooost ze mimo...ze? a ked mas viac, tak hmm...to sa ti uz pozastavil vyvin...aj taki ludia su...
ja som sa ani nemusel pozriet na tvoj vek a vedel som, ze si typicka bratislavska 17 rocna sliepka. a ako som to vedel? lebo v tomto veku ste este stale pekne jebnute a dost vo mne moj nazor podporujes aj ty
kokot je normalna bezna nadavka, ale slovo sliepka oznacuje, totalnu trubu, co nema nic v hlave akurat nasrane a nevie sa bavit o nicom inom ako o make-up-e, diskotekach, obleceni a o starsich chalanoch co chce zbalit, popripade kolko penazi dostala za poslednu jebacku. takze ak sa pytas co je viac, tak odpoved je: ja som viac, ale ak sa pytas: co je horsie, ci kokot alebo sliepka, odpoved je: sliepka.
neviem od kolkych sa tam chodi...ja nechodim...inak...ty musis mat pocit menejcennosti, ze? sa to ucime na seminari ze taki ludia maju potom potrebu prejavovat svoj nazor na roznych forach...tak uz viem co si zas
..aa co tym dosiahnes dievca ze ho zbalis??? bdues u kamaratok a spluziacok o stupnik vyssie??...aalebo chces zeby ta len predral??..to ta kazdy nad 20 rokov..... choreeeeeeeee
jasne...to leeeen kvoli spoluziackam robim vies...kokos tu ludia fakt nechapu nic...vies ne kazdej babe ide o to, aby sa mohla pochvalit chalanom a vyspat sa s nim..niekomu ide o viac..lenze to asi nedokazes pochopit
ako mne nejde o to aby som " postupila" u spoluziacok...nejsom slepica ktora musi byt najoblubenejsia v skole..hej..nerobim to pre oblubenie...z toho som vyrastla...ja uznavam troooska ine hodnoty
je to normálne aspoň podľa mňa ten vekový rozdiel nieje žiadna hrôza predstav si mamin brat čiže môj ujo učí na strednej a tam ho zbalila jeho žiačka lenže on mal vtedy tuším 36 alebo 37? a ona sotva 18? sú spolu doteraz a on už oslávil 40 hoc ich vzťah je taký aký je ale je to ich vec a najlepšie je že zo začiatku chodil z jej mamou no to už je trocha choré ale v tvojom prípade stačí trocha odvahy, ale zas keĎ ťa odmietne no neviem....
tak naco ho chces na ten mesiac zbalit??...toto mi vysvetli??....bdues si mysliet ze ta lubi, potom ta po mesiaci ked pojde prec necha..ty budes plakat a jebat na kazdych chlopov a zakladat diskusie typu chlapci su kokoti, svine ...a k tom usi aj honia (ta posledna veta poprdeli ..nehapem ta diievca,,preber sa a uvedom si zeee vo vztahu by mali byt city a tie vase nove pri*ebane vztahy ze ty si pekny ja som pekny dajme sa dokopy su traaapne
cooo? ty o com tocis? ako ja nehovorim, ze sa dame dokopy, na to treba 2, ak ta to ete neucili, a nejde o to zbalit niekoho na mesiac...toto nepochopim, ako si myslis, ze potom nemoze vztah fungovat????? to si dost mimo...si vlastne teraz napisal, ze dvaja, kt. spolu chodia, musia byt spolu na skole..a on neodchadza prec zo sveta, ostava v blave...
lol ... to ze ja som pekny , ty si pekna dajme sa dokopy...to bola akoze ironicky myslena odstrasujuca veta z ktorou sa ja nestotoznim nikdy...ale neh vam to vyjde..vsetko vyplynuo ze tu je mesiac...trimem prst
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Luboso:sorry porusujem autorske prava...
naty009-inac naco chces takeho kokota stareho balit, zeby sa tvoje meno v papulach riesilo a kazdy na teba hadzal spiny a robil si s teba picu?
si sa nejak zakoktala moja
ale...
je to normálne aspoň podľa mňa ten vekový rozdiel nieje žiadna hrôza predstav si mamin brat čiže môj ujo učí na strednej a tam ho zbalila jeho žiačka lenže on mal vtedy tuším 36 alebo 37? a ona sotva 18? sú spolu doteraz a on už oslávil 40 hoc ich vzťah je taký aký je ale je to ich vec a najlepšie je že zo začiatku chodil z jej mamou no to už je trocha choré ale v tvojom prípade stačí trocha odvahy, ale zas keĎ ťa odmietne no neviem....