osobne....vzdy ked vidim nejakeho chalana tak prve co sa mi v mysli zjavy ,ze ako to spolu robime... ....aj priatel to vie a nevycita mi to , sice ho to nijak netesi ale ...co narobim
Nepotrebujem si nič také predstavovať a hlavne keď niekoho mám. Veď keď niekoho lúbim, prečo by som si mala predstavovať niekoho iného?? to je len môj názor a som naňho patrične aj hrdá
Príde mi to rovnaké ako pozrieť si péčko... O vzťahu to značí akurát, že ťa niekto priťahuje fyzicky viac ako partner, aj tak si pri tom podľa mňa človek predstaví činnosti, dotyky a navodzuje si pocity, ktoré prežíva pri milovaní s polovičkou...
Neviem, ja si to našťastie nepotrebujem predstavovať. Ja som úplne spokojný s našim vzťahom, aj po sexuálnej stránke. Moja priateľka ma maximálne priťahuje takže ak si to s niekym predstavujem, tak je to len a len s ňou. Keby som si to predstavoval s inou, tak by asi niečo v našom vzťahu nebolo v poriadku.
Fantázia i sexuálna reakcie na opačné pohlavie je úplne normálna a prirodzená vec... S tým má problém len niekto, kto buď nemá vo vzťahu dostatočnú dôveru, alebo skreslený pohľad na seba (komplex, pocit menejcennosti = pocit neustálej konkurencie zo strany ostatných, atď)
Ak by si moja priatelka predstavovala ako si to rozdava s nejakym hercom, alebo inou znamou osobou, tak budiz... ale ak by si to predstavovala s nejakym jej kamaratom, alebo inym clovekom z jej okolia, tak je asi niekde chyba.. nehovorim, ze by som to bral za podvod, ale nadseny by som urcite nebol..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov