Je spravne ked sa dvaja ludia pohadaju(nieoc ako skvely kamarati) pohadaju, respektive si poviedia neco sokujuce(negativne) neco co mozno ovplivny ich vztah, to ako sa k sebe budu etraz spravat,a ten ktoremu je ublizene prestane na urcitu dobu s tym druhy
niekedy si treba vykricat svoje nazor..a hlavne kamratovi/kamaratke..vas vztah(pokial uz dlhsie trva)urcite pretrva a iba ho upevnite+dozvies sa o sebe negativa a pokusis sa ich zlikvidovat
Momentálne som v podobnej situácií...
A viem že by som si to s dotyčnou mala vysvetliť ale po tom, čo mi napísala nejako nemám chuť s ňou vôbec komunikovať a mám proste pocit že sa najskôr potrebujem upokojiť a prehryznúť jej správu, inak by som jej napísala niečo nepekné, čo by som jej napísať nechcela...
Inak beriem keď sa kamaráti kritizujú navzájom, ale nech je to konštruktívna kritika s ktorou sa dá niečo robiť... (v tom mojom prípade to boli zbytočné výčitky)
@0 ,@1 ono tych chyb je tam viac
celkom sice nechapem naco sa vlastne pytas ale ak sa niekto dozvie nieco sokujuce je normalne chvilku sa nebavit.. musis si to usporiadat.. ked napatie ochladne alebo uz nam ta druha osoba chyba tak odpustime a jede se dal pokial sa teda ospustit da ...
szava s ami dost casto no vlastne stale daco si vykricime alebo presnejsie ja kamosovi potom s aospravedlnujeme udobrujeme a cem ho aj ignorovat ale nedokazem to napr tak z tychto dni ze mu vecer nenapisem som si povedlala sice mu pisem kazdy den ale ze nenapisem vzladla som to len do pol jedenastej a musela som pisat nedokazal som napisat a vcera vecer som film kukala hocico robila len aby ma nenapadlo mu napisat a nenapisala som az po tom ako mi prezvanal tak ked ja se neozvem jeden den tak s aozve on mno enchapem
niekedy sa casom ukaze ze "kamaratstvo" nieje az take kamratatstvo ako by sa zdalo na prvy pohlad vzhladom na tie roky. a niekedy je potrebna taka ocista po ktorej sa ukaze co si jeden o druhom mysli.. uprimnost vyprovokovana uprimnostou.
vztahy su ohromna spinavost... a mnohe kamaratstva su ojeby. niekedy je lepsie cloveka nechat tak nez sa nutit hovorit a robit nieco zo zvyku co uz nieje pravda.. a ojebovat cloveka pre nieco.. aspon tolko ucty a uz to kamaratstvo nezneuzivat v takej drzo vysokej miere na osobny prospech
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A viem že by som si to s dotyčnou mala vysvetliť ale po tom, čo mi napísala nejako nemám chuť s ňou vôbec komunikovať a mám proste pocit že sa najskôr potrebujem upokojiť a prehryznúť jej správu, inak by som jej napísala niečo nepekné, čo by som jej napísať nechcela...
Inak beriem keď sa kamaráti kritizujú navzájom, ale nech je to konštruktívna kritika s ktorou sa dá niečo robiť... (v tom mojom prípade to boli zbytočné výčitky)
celkom sice nechapem naco sa vlastne pytas ale ak sa niekto dozvie nieco sokujuce je normalne chvilku sa nebavit.. musis si to usporiadat.. ked napatie ochladne alebo uz nam ta druha osoba chyba tak odpustime a jede se dal pokial sa teda ospustit da ...
vztahy su ohromna spinavost... a mnohe kamaratstva su ojeby. niekedy je lepsie cloveka nechat tak nez sa nutit hovorit a robit nieco zo zvyku co uz nieje pravda.. a ojebovat cloveka pre nieco.. aspon tolko ucty a uz to kamaratstvo nezneuzivat v takej drzo vysokej miere na osobny prospech