Ahojte.Mohli by ste mi poradiť ? Rozmýšlala som čo by som mala kúpiť svojmu chalanovi na Vianoce.Strašne sa mi páčila retiazka s príveskom s prepoleným srdiečkom. Tak by som jednu polku mala ja a druhú on.Mal by ma pri sebe aj ked by bol na škole .. myslí
5majocka, teraz bude sviatok, v utorok, čo tak spoločne strávený deň?! Kino, divadlo, plaváreň a pod. myslím, že tým dostanete obaja viac, ako keď mu kúš nejakú retiazku...
@5majocka urcite nie srdiecka a ked sportuje tak ani nie retiazku na ruku max na krk a aj tak ju bude davat dolu ja napr. nenosim ani hodinky a nic na krku par krat sa mi stalo ze mi to dost zavadzalo tak to vsetko vysi na nastenke nad stolom ale mam to nestratil osm nikdy nic
kup mi daco co si doma da niekam do policky a bude vediet ze je to od teba
toto je moc také....ako keď je to srdiečko tak nejaké zaujímavé,tak dobre,ale keď je len tak nudne prepolené strieborné...tak skús niečo originálnejšie...
ja som minule videla také srdiečko na dvoch čiernych šnúrkach...to srdiečko bolo tiež napoly ,ale tak zaujímavo a bolo čierne.. a jednu polovicu by si si ty zaviazala kolo krku a druhú on....
To by som nenosila ani ja (Bez ohľadu na to, že s vyššou pravdepodobnosťou všetci BIRDZáci v nasledujúcej minúte spontánne zomrú na podvýživu, než ja také niečo dostanem.)
Prekvapuje ma, že fotka (veľký fail) a voňavka (v závislosti od výberu malý až veľmi malý fail) ti pripadajú trápne a tamto nie.
Dakujem za všetky názory.. aano sme spolu už vyše roka tak to nie je take nevhodné myslím, skúsim ešte vyzistiť jeho názor a rozhodnem sa ale dakujem vám všetkým moc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@5majocka urcite nie srdiecka a ked sportuje tak ani nie retiazku na ruku max na krk a aj tak ju bude davat dolu ja napr. nenosim ani hodinky a nic na krku par krat sa mi stalo ze mi to dost zavadzalo tak to vsetko vysi na nastenke nad stolom ale mam to nestratil osm nikdy nic
kup mi daco co si doma da niekam do policky a bude vediet ze je to od teba
ja mam motorku napr.
Ak si priplatíš, dá sa kúpiť všelijaká dobrá voňavka, ktorá mu aj vydrží.. Voňavku skôr využuje ako niečo, čo bude mať položené na poličke
Krasne som to napisala len skoda ze ja na cosi take neverim.
ja som minule videla také srdiečko na dvoch čiernych šnúrkach...to srdiečko bolo tiež napoly ,ale tak zaujímavo a bolo čierne.. a jednu polovicu by si si ty zaviazala kolo krku a druhú on....
Prekvapuje ma, že fotka (veľký fail) a voňavka (v závislosti od výberu malý až veľmi malý fail) ti pripadajú trápne a tamto nie.
Poda mňa je to pekný darček a keďže sa ti páči, neváhaj a kúp
Teda, ak už nejakú nemá...