...mne sa na nej paci, ze ma uplne vlastny styl a neda si od nikoho picovat a ani nieje ovplyvnena ziadnou diskoerou ktora dnes ovplyvnuje kazdeho zaradom... Vidi v hudbe umenie a nie peniaze, tak by to malo vyzerat u vsetkych artistov nielen u nej... Ci uz je na droge zavisla alebo nie
@delpurr thumbs súhlas.... (som sa na tom hádala s pár ľuďmi preto aj táto diskusia- zaujímalo ma, či vobec existuje niekto s pohľadom na tú hudbu ako ja... )
@demonicbass prepac, ale diskofilia, a ludska obmedzenost ma vedia nenormálne vytocit ... teda hlavne ta obmedzenost
Kazdemu s apaci neico ine, kazda hudba ma pre niekoho ineho urcite caro, pritazlivost, je drogou pre neikoho ineho, co pocuvas ty ?... Pre niekoho je to čo pocuvas ty najvecsia sracka aku kedy pocul, ale envidim tu ze by o tom zakladal ankety.
@3mm v tom prípade sa vytáčaš sám nad sebou aký si obmedzený a stále Ti nedošlo, prečo bola založená táto diskusia...
Hovorí Ti niečo slovo: prieskum? Mne je totálne jedno čo kto počúva, rovnako ako nech mi nikto nekafrá do tej mojej hudby. Len v mojom reálnom živote nastala menšia nezhoda v pár názoroch, preto ma zaujímajú názory ostatných ľudí- preto to fórum a u normálnych ľudí sa tomu hovorí: PRIESKUM, nie diskofília
mam rada bjork a nemyslim si o sebe zeby som bola narusena. a tipnem ze toto je pripad vacsiny ludi co maju radi jej hudbu. neviem kto to povedal, ze sa taku vec pytas a trapi ta to, ale potom tuto teoriu mozes aplikovat na kazdy styl a kazdeho umelca.
a odpoved, ano je to uplne normalne pocuvat taku hudbu, tak ako kazdu inu.
Myslim si ze je to normalne pocuvat taku hudbu, podla mna je to v poriadku. V pohode, . . . ale ako tak pozeram . . . moja zbierka Björk neobsahuje. Su aj podivnejsie hudobne pociny. Zalezi od toho ako clovek hudbu vnima. A Ď. za tip
@demonicbass ale takisto medzi osobite styly sa da zaradit aj portishead, cocteau twins a vela inych veciciek, co nie su davova hudba a predsa maju svojich fanusikov. takisto aphex twin je totalna mimoza a je to elektronika. snazim sa povedat to, ze je vela roznych skupin a umelcov co sa vymykaju "davovej hudbe". mozno to je tym, ze ty sa pohybujes v porstredi kde je ta davova hudba a preto pre nich je "ina" hudba a jej posluchaci naruseni. da sa to vnimat vsak aj z opacnej strany. ze davova hudba mi pride s jej posluchacmi narusena.
prvy song co som pocula odnej ten klip ma vazne dostal aj ked zremixovane tak jak pise natashatko sa mi lubi viacej ficim natom uz riadne dlho .. takze sa pripajam, aj ja som narusena
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Si uplne retardovany ?... Alebo len trpíš nejakou mentálnou poruchou ? Prejavuje sa to u teba často ?
Máš jasný problém s perspektívou moja milá.
v preklade srdiečko- ak nie si Ty, nemožem byť ani ja, ak si Ty musím byť aj ja
chjó tie 6 ročné deti na koncertoch... (joke miláčku )
Kazdemu s apaci neico ine, kazda hudba ma pre niekoho ineho urcite caro, pritazlivost, je drogou pre neikoho ineho, co pocuvas ty ?... Pre niekoho je to čo pocuvas ty najvecsia sracka aku kedy pocul, ale envidim tu ze by o tom zakladal ankety.
Len toľko som chcel
Hovorí Ti niečo slovo: prieskum? Mne je totálne jedno čo kto počúva, rovnako ako nech mi nikto nekafrá do tej mojej hudby. Len v mojom reálnom živote nastala menšia nezhoda v pár názoroch, preto ma zaujímajú názory ostatných ľudí- preto to fórum a u normálnych ľudí sa tomu hovorí: PRIESKUM, nie diskofília
Pán NajNEobmedzenejší
Samozrejme.... urcite, z toho stylu ako si to anpisal to srsi.
Mozems a mylit v tom pripade prepac, aj ek dsi nemyslim .
a to je velke plus je velkost spociva vo zvlastnosti
a odpoved, ano je to uplne normalne pocuvat taku hudbu, tak ako kazdu inu.
moc jej tvorbu nepoznám, ale taká "All Is Full Of Love (Video Version)" je úplná mrda ! tá atmosféra je tam dokonalá...
tu ho máš bráško
brutálne to je
ouuuu... začiatok nenormálny len na tom beate si chalan mohol nechať trochu viac záležať... ale i tak luxus, luxus !
Preto Bjork, pretože ona má svoj iný osobitý štýl, nemožeš ju podľa mňa porovnávať s davovou hudbou
alebo:
alebo:
alebo:
podla mna toto tiez nie je davova hudba, vymyka sa "klasickemu" stylu a predsa ma svojich fanusikov. a to iste plati aj na bjork. svojrazna hudba.
prvy song co som pocula odnej ten klip ma vazne dostal aj ked zremixovane tak jak pise natashatko sa mi lubi viacej ficim natom uz riadne dlho .. takze sa pripajam, aj ja som narusena