Čo si myslíte o tom keď váš/vaša priateľ/ priateľka zoberie váš mobil a začne prezerať smsky, prijaté hovory, neprijaté hovory, volané čísla a tak. Je to podľa vás drzosť alebo vo vzťahu je to normálne.
tak ja si požičiavam priateľov mobil, ale len kvôli hre Side-a-lama inak nemám potrebu sa mu v ňom prehrabávať. keby chcem niečo vedieť, tak sa spýtam, on mi nikdy neklame
hmm....priznam sa...aj ja som to urobila asi tak 3krat...ale bolo to na zaciatku vztahu ked sme sa este dobre nepoznali, a robila som to nenapadne, aby to frajer nezistil.... ale teraz uz to nerobim, uz sa pozname...
ak to urobí raz, tak možno aj áno, ak často, nie je to normálne. To znamená, že je chorobne žiarliý/á a taký človek dokáže tomu druhému urobiť zo života peklo
@holyknight tak to by som si ja nepovedal mne moja davala az moc pravidelne a ked si pozerala ma to sralo...ukazuje ze ti neveri..kolko krat sa chcela somnou rozist pre picoviny v telefone
neviem, ja som to spravila zoparkrat tiez, ale frajer o tom vedel (dokonca sedel pri mne a cital tiez) a nerobila som to zo ziarlivosti ani nic, jednoducho som bola zvedava. jemu to nevadilo, vobec. zalezi podla mna aj od vztahu- niektori o sebe vedia vsetko, ini menej..
podľa mňa je to nepekné...lebo každý má právo na súkromie a keď už ja nemám tú drzosť a potrebu sa mu hrabať v mobile nech to nerobí ani on....keby som sa mu hrabala v mobila tak nepoviem nič keď to spraví aj on
ja prezeram mobil.. bohuzial... :- smiley: ale to len preto ze ked mi nieco nechce povedat ( lebo sa boji ako zareagujem) a ja sa to dozviem od niekoho ineho (väčšinou su to blbosti) je mi blbe priznat ale neviem komu mam vtedy verit..a väčšinou sa kvôli tomu nahnevam..
uz ho prezeram len zo zvyku.. ale keby mi prezeral ten moj, tak nemam proti tomu nič.. veď nemám čo tajiť..
no a co.tak si ho obcas prezrem....Tak raz za mesiac...si ich vymenime a pozreme...On nekedy neveril mne,ja jemu.teraz je to v pohode a nerobime to ako ,,pasovu kontrolu"
vidíííš, dobrý nápad, no u mňa je to tradícia, prezerám si správy hlavne v každom mobile, čo sa mi do rúk dostane, poslednú dobu som s tým ale už prestala, aj tak viem, že moja zbierka správ nemá chybu, chechech
ak ti chalan kontroluje mobil pošli ho do piče. nemá sa v tom čo hrabať sú tam tvoje osobné veci a on nemá žiadne právo kontrolovať s kým si píšeš alebo voláš...
Všetko má výhody aj nevýhody – drzosť, alebo normálna vec? Pre mňa normálna vec, ale ide o vzájomnú dohodu – ty mi dáš pozrieť ja tebe dám pozrieť a funguje to zatiaľ celkom dobre.
no mne to priatel robieva ale ani nie z dovodu zeby ma kontroloval ale sem tam zvykneme tak spominat co sme si kedysi pisali atd, ale mne to absolutne nevadi lebo skryvat nemam co cize v pohode.ja to nerobim,nemam potrebu ale keby som chcela urcite s tym nema problem ani on ukazat mi jeho telefon.neviem podla mna je to individualne na dohode kazdeho paru.ak to druhej strane nevadi tak budis.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
dovod preco je to tak?prehnana ziarlivost,nedovera,podozrenie z podvadzania........
riesenie?skus si s nim pohovorit
uz ho prezeram len zo zvyku.. ale keby mi prezeral ten moj, tak nemam proti tomu nič.. veď nemám čo tajiť..
Nerobila by som to ja a očakávala by som od partnera to isté...
A nie preto že by tam mal jeden z dvojice nájsť niečo čo by ho nepotešilo, ale už len z princípu...