Caute mam 16 a ais pred tyzdnom som sa rozisiel s babou,chova sa jak totalna p.ca arogantna a nenavidim ju tak moc ako som ju lubil,problem je v tom ze nemozem zabudnut na nu pretoze uz jej asi mesiac meskaju kramy a musim stale myslet nato ci je tehotna.
že jej meškajú, to ti oznámila telefonicky? lebo klamať do telefónu nie je ťažké.
musíš sa s ňou stretnúť osobne a vysvetliť jej potenciálnu vážnosť situácie. vysvetliť jej, že tu už končí sranda a žarty na túto tému sú absolútne nemiestne, nech by ste sa hnevali akokoľvek. a sledovať jej reakcie.
čakanie na (ex)frajerkine krámy, to je veru o nervy. brácho dúfam aj za teba, že klame. ak neklame, tak okamžite za doktorom to potvrdiť a potom...
noo dost blbe. nezavidim ti tuto situaciu a ked si pouzil kondom a nikdy ziadna nehoda sa nestala, nemyslim si, ze by bola tehotna. moze si to len vymyslat, aby ta k sebe znovu priputala, alebo neviem. kazdopadne, by si sa s nou mal porozpravat, ale v klude nie jej nadavat do p*c.. vela stastia..
ja si myslím to isté čo ostatní.. zúfalo si ťa chce len pripútať a aj Keby nebola tehotná taK by sa s hociKým vyspala aby bola tehotná "s tebou" nie je to vtipné ale mne sa to zdá prepáč som blbá ale inaK veľa šťastia faKt poKecaj sa s ňou..
nebudem hnusna, nebudem hnusna... ok, tolko k mojmu spravaniu, teraz k tebe
mal si kondom, ked ste ho pouzili, pozrel si sa ci niekde to nepretieklo alebo nieco? ci nie je poskodeny? ak sa tvoji vojaci cez nikial nedostali, tak potom by nemala byt tehotna.
No chodili sme spolu rok a pol.vzdy kontrolujem ci nieje nieco poskodene.a rozpravat sa s nou neda pretoze ona nepocuva v tomto ani kamosku a mna ma na haku.
rozmýšľaj chlape, keby ťa neojebávala a naozaj by jej meškali tak už dávno má doma kúpený test a trasie sa aby bol negatívny... podľa mňa ťa chcel len vytrestať. kúp jej test z vlastných a uvidíš že ho buď nebude chcieť vyskúšať kvôli inej výhovorke, alebo bude fakt negatívny
moralisti vsetkych krajin spojte sa, sak v 16 sa netrtka, ze jo??
zobudte sa...moja spoluziacka z gympla rodila v 14tich...dneska norma...
faktom ale chlape zostava, ze arugad ma pravdu...kup jej test, daj jej ho skusit a uvidis, ak vycuva, vies co sa stane, ak bude negativny si v suchu...no a tretiu moznost si pre istotu nepripustime, co ty nato??
@24 ...bolo to na stv2 v nejakom dokumente, tak som dúfal, že to bude pravdivé...ale bohvie aký starý to bol dokument, možno pred pár rokmi bol materiál menej kvalitný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
musíš sa s ňou stretnúť osobne a vysvetliť jej potenciálnu vážnosť situácie. vysvetliť jej, že tu už končí sranda a žarty na túto tému sú absolútne nemiestne, nech by ste sa hnevali akokoľvek. a sledovať jej reakcie.
čakanie na (ex)frajerkine krámy, to je veru o nervy. brácho dúfam aj za teba, že klame. ak neklame, tak okamžite za doktorom to potvrdiť a potom...
zobre to sportovo a jeb sa na nu
jasné a môj názor: FIASKO
mal si kondom, ked ste ho pouzili, pozrel si sa ci niekde to nepretieklo alebo nieco? ci nie je poskodeny? ak sa tvoji vojaci cez nikial nedostali, tak potom by nemala byt tehotna.
ja by som ju zažaloval alebo dokopal do toho tatkovcov , stačí ju možno len trochu podpichnúť... boh vie do kedy ju bude baviť ti robiť peklo...
veľkosť spermie je niekoľkokrát menšia ako veľkosť medzier v materiáli kondómu, bolo to raz v telke
ale je možné, že fakt si z teba robí debila
zobudte sa...moja spoluziacka z gympla rodila v 14tich...dneska norma...
faktom ale chlape zostava, ze arugad ma pravdu...kup jej test, daj jej ho skusit a uvidis, ak vycuva, vies co sa stane, ak bude negativny si v suchu...no a tretiu moznost si pre istotu nepripustime, co ty nato??
@17 never vsetkemu co vidis v telke