co si myslite o dievcati, ktore ma sex pred dovrsenim 15 roku zivota? kolko rocneho chlapca mozu zavriet za sex s takymto dievcatom? povedali by ste to policajtom keby sa dozviete ze nejaky 18 a viac rocny chalan mal sex s babou pod 15?
ja by som to rozhodne oznámila, lebo také nevyspelé dievčatá sú hrozne nezodpovedné a naletia každému, s vedomím, že bude považovaná za dospelú! Sex v 15 rokoch je hrozne skoro, môžu si jednak ublížiť, či už fyzicky alebo psychycky lebo sa to neodohrá podľa ich predstav a nakoniec to oľutuje, aj ked to ten druhý (partner) nebude ani tušiť! Veľa chalanov sa dalo oklamať dnešným výzorom mladých dievčat, no aj tak si mylsím, že nie sú ešte vyspelé na sex, dokonca niektorý gynekológovia sú nazoru, že sex by mala mať žena až po 20! a ak si tým chalanom ty, tak bud rád, že ťa nepoznám!
no podla mna ked to robi pod 15 je to vacsinou hlupa mala naivna krava ktora si chce nieco dokazat...asi od 18...keby toho cloveka neznasam jasne ze by som to povedal haha...
ze to dievca je jebnuta pica to si myslim...a chalan mozu zavriet a ci by som ho udal? to nie len by som ho polutoval, ze je ubohy ked musi sukat 14 rocnu
noo je to nevyspelé dievča.. chlapca by mohli zavriet od 15 nije?? ale mal by polovicny trest.. a pak od 18 v plnej vyske trestu si myslim..opravte ma ak sa mylim,...
su to baby ktore bohuzial nicim inym neohuria a tak si myslia ze ich vsetci budu obdivovat ak ich nejaky chalan zneuzije dakde na lavicke a s tym trestom je to tazke, lebo dnes sa 13rocne vedia zmachlit ze vyzeraju na 18...ale tak ked o tom vedel tak aj od 15 a od 18 plny trest
noo ono pod 15 je trestne.. povazuje sa to za znasilnenie a chalana mozu zavret.. a je jedno ci vedel ze ma pod 15 alebo ho oklamala ze ma 18.. nevedomost neospravedlnuje... -- teda aspon tak som to niekde citala ale je to strasne nezodpovedne ked nejake 14- rocne ku*vy (aj ja mam 14 takze ako nechcem nic vravet ale musim to tak povedat)chcu byt silou mocou dospele alebo "kúúl" tak sa vyspia s prvym co im pride pod ruku a potom si myslia o sebe ze su nieco ale nikoho to nezaujima,takze vacsina to olutuje bud hned po tom alebo neskor... toť moj nazor
ja bz osm to neoznamovala, je to kazdeho osobna vec, ale pravdu povediac takych ludi nechapem. ja som sa terraz ze moja kedysi perfektna kamoska sa s dakym yspala a to mala vtedy len 14. nechapem
a mozu zavriet myslim kazdeho,a ked nemozu zavriet,tak ho daju do polepsovne....ale chalani menej ako 15-14 sa myslim najdu jedine tak niekde v ciganskej osade
O tom dievčati by som si myslela, že je sprostá, ale ešte väčší idiot je ten chalan.
BTW viete, že sex je povolený od 15 preto, že pred dovŕšením toho veku ešte nie sú vyvinuté pohlavné orgány a predčasným sexom by sa mohli poškodiť? Môže to viesť dokonca k nepolodnosti
nech si taka baba robi co chce..ale ta potom nema ani potuchy o tom co je napr. milovanie..
a ten chalan?naco by som to nanho hovorila-ked je taky sprosty,ze to robi so 14-stkou/ap tak je urcite aj taky sprosty,aby to robil bez gumy a tym padom sa im to vrati...ale potom uz bude neskoro
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
...ale nelutujem,ze som pockala,aj ked uz spolu nie sme,a zazila som uz vselico...
...a je pravda,ze je jedno,ci chlapec vie,ci ma dievca 15,alebo ho oklame...neznalost zakona neospravedlnuje...
a mozu zavriet myslim kazdeho,a ked nemozu zavriet,tak ho daju do polepsovne....ale chalani menej ako 15-14 sa myslim najdu jedine tak niekde v ciganskej osade
BTW viete, že sex je povolený od 15 preto, že pred dovŕšením toho veku ešte nie sú vyvinuté pohlavné orgány a predčasným sexom by sa mohli poškodiť? Môže to viesť dokonca k nepolodnosti
a ten chalan?naco by som to nanho hovorila-ked je taky sprosty,ze to robi so 14-stkou/ap tak je urcite aj taky sprosty,aby to robil bez gumy a tym padom sa im to vrati...ale potom uz bude neskoro
@17 tak na Slovensku budu vsetky neploda ked to uz vsetky robia pred 15stimi