V piatok v škole ma moji dvaja spoluziaci zatiahli na chlapcenske wc kde mi pchali ruky do gatiek..mamla som pocit ako by ma chcely masturbovat alebo co..moj spoluziak mato mi strci dnu prst a bolelo ma to trvalo to asi 4 minuty potom ma pustili..je to zl
@O podla mna nemas 18 ...alebo mas mozog na prechadzke, alebo ak mas tak nerozmyslas na svoj vek ...akoze tym chces zaujat? sa tym chvalis alebo stazujes? uchylne detsko to chod pisat na azet tam najdes dost takych ako si ty
@0 ja myslim, ze chlapci spravili chybu. na zaklade tvojej vcerajsej ankety a diskusii o bdsm si myslim, ze ta mali zviazat do nejakej divnej polohy, volakde ti priskripnut jazyk a mohlo sa ist na vec. ale oni sa zmohli len na takyto cajicek..
tak ja na rozdiel od ostatnych k tebe budem uprimna: ano, je to zle. A nasadili si ti tvoji spoluziaci aspon kondom? Ak nie tak je tu velka sanca ze budes tehotna. Urcite by si mala zajst za svojim gynekologom a povedat mu co sa stalo. Ved ak nemali kondom tak mozes chytit nejaku pohlavnu chorobu, napriklad AIDS. Drzim ti palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a nechapem k comu smeruej otazku ...je to zle? co ci je zle?
a aj tak, podla mna si vymysla...az taka sprosta byt predsa nemoze...ci?
ja milujem diskusie tohto typu veď ti musí byť jasné ako ťa tu všetci zdrbú a budú ťa mať za chuderu,ktorá je ešte aj trápna.
nuz fake ze ich to bavi este
tu tym karieru nespravis
@0 ja myslim, ze chlapci spravili chybu. na zaklade tvojej vcerajsej ankety a diskusii o bdsm si myslim, ze ta mali zviazat do nejakej divnej polohy, volakde ti priskripnut jazyk a mohlo sa ist na vec. ale oni sa zmohli len na takyto cajicek..