Až tolko ich asi nebude,pretože každá minca má dve strany... ale tak podla mna napr.aj ked ma to veru neteší,si muž lahšie najde dobre platenú prácu čo sa vlastne týka aj toho,že sú fyzicky silnejší...bolo to hlavne v davnejšich dobach ked mohli napr.len muži volit a tak ale aj dnes... napr. politici su hlavne muži..a aj podnikatelia a podobne..
napriklad nemozu otehotniet a nemaju krami nemusia upratovat varit zehlit...a vcom maju chalani blbsi zivot?v nicom akurat ze sa im niekedy postavi ked nema
nemusia varit, zehlit bla bla bla? Zijeme tusim v roku 2008
nemozu otehotniet... povazujem za velku cest od matky prirody, ze vo mne moze vyrastat novy zivot, ved to je uplne nadherne ... ja vidim dost vyhod v tom, byt zena
baby, prestante mysliet len na seba... stale len "ach my mame kramy, my rodime, to je hrozne, chalani maju vsetko lepsie..." kedy sa chalani stazovali vam a otravovali so svojimi problemami? myslite ze iba vy ich mate? ste dost sebecke, chalani nemozu za to, ze mate menzes
hej, presne to co napisal Peter_piper je podla mna uzasna vyhoda zenskeho pohlavia obe strany maju nejake vyhody a nevyhody, polemizovat na tuto temu je takpovediac zbytocne... ale co sa mna tyka nemenila by som pohlavie, mozno v buducom zivote
Hej jasne Je lespie byt chlapom Aj ja chcem byt chlap... uz od malicka som chcela a mna zajimaju len take veci, co aj chlapov napr. hokej, futbal, auta, f1 atd
ja si zas myslim ze sme vzdy vyrovnane pohlavia aj co sa tyka toho podoru aj vsetkeho...
lebo ked steme dieta na to treba predsa dvoch nie? a my baby sa sice stazujeme ze vy chalani nemate kramy ale tak zas vy mate ine problemy sice nie rovnake ale podobne....
kazde pohlavie ma svoje vyhody aj nevyhody....a sme si vyrovnany aj vo vyhodach aj v nevyhodach
Kasko: možno s tou prácou máš pravdu ale neviem ktorá baba by bola rada na takom mieste kde by na ňu civel hnusný škaredý 50ročný chlap a sexuálne by ju vydieral......to by dala asi zakrátko výpoveď
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
nemozu otehotniet... povazujem za velku cest od matky prirody, ze vo mne moze vyrastat novy zivot, ved to je uplne nadherne ... ja vidim dost vyhod v tom, byt zena
ale tym sme rozdielny nie? si rpedstavte ze by sme boli rovnki vsteci
nie
proste chalani sa maju lepsie, lebo nemusia rodit, to je v pici uz
ten orgazmus ak baba vobec ma ze
a ake vy mate problemy ako muzi? prosim seriozne odpovede
21. ROFL
chaln nech chce ako chce miesto nemusi dostat. zene staci obliect kratke trcko bez podprdy a riaditel bude hotovi a ma miesto iste.
takze kazde pohlavie ma vyhody ale myslim si, ze chlapy ich nemaju zasa az tolko. je to virovnane
lebo ked steme dieta na to treba predsa dvoch nie? a my baby sa sice stazujeme ze vy chalani nemate kramy ale tak zas vy mate ine problemy sice nie rovnake ale podobne....
kazde pohlavie ma svoje vyhody aj nevyhody....a sme si vyrovnany aj vo vyhodach aj v nevyhodach