» vas.cas.sk/clanok/7947/mir... -Je to vlastne článok o mne. Vela ludí to odsudzuje ale nieje to tak ako vyzerá. Niesom vrieskajúca fanúšička, ktorá za ním dolieza al
@veroniques jee ahooj však áno oni to zveličili D a ludia dobre sem som to písala lebo som myslela že tu sú iní ludia vôbec sa tu nevyznam ,ani ako to tu funguje D tak to môžte ignorovať, ešte jedna vec, diskusia sa nedá zmazať ?
@zojkka napísať môžeš, len si treba rozmyslieť, že čo.
Ak lutuješ, že si to sem dala, tak na toto forum radšej zabudni a odíď - nenič si nervy, keď očividne na to majú ľudia iný pohlad než ty.
A mať idola je fajn a kvitujem, že to je niekto slovenský. Ale nedávala by som taký článok všade, ľudia sú rôzni a určite sa o pár rokov aj ty na tom zasmeješ
@zojkka diskusia sa dá zmazať keď požiadaš admina, ako autorke diskusie by ti mal vyhovieť. ak chceš požiadať admina, tak sprav " @admin , prosím zmaž túto moju diskusiu, vďaka", alebo niečo podobné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A inak ahoj Zoji! ..všetko s mierou
trvalo to necely rok
v 17 je to pomerne smutne
Ak lutuješ, že si to sem dala, tak na toto forum radšej zabudni a odíď - nenič si nervy, keď očividne na to majú ľudia iný pohlad než ty.
A mať idola je fajn a kvitujem, že to je niekto slovenský. Ale nedávala by som taký článok všade, ľudia sú rôzni a určite sa o pár rokov aj ty na tom zasmeješ