@drejka a co ma hned zobrat od niekial 1000 dolacov? keby setril, tak ma a myslim, ze aj to, co minul na nho pomoze a okrem toho, je tam pisane, ze to pouziva na fb a youtube videa.. je fajn, ze ho ma, ale tak robotu by si cez neho mohol najst tiez
Skreslene predstavy . . . ked je clovek na okraji spolocnosti, ma problem sa z toho dostat . . . skoro nikto sa z toho nedostane sam. Pokial mu nik nepomoze sanca na to aby sa z toho dostal je miziva.
Ked om bol v norsku na smetisku odniesol som si z tade PC a kamarat 21´ monitor Myslim ze sa mohlo stat aj takemuto typkovy ze nasiel na smetiku funcny notebook teda ak je v o nieco vyspselejej krajiny ako SR :d
Ste asi este nevideli nasich chudobnych ciganskych osadnikov. Buda z hliny, dosak a plechov. Elektrina nacierno, voda pri najhorsom z potoka opodial. Novy Mercedes ci Audi na ulici. Vedla mensie decka hladne, slabo oblecene s mp4 ci iPhone 4, pripadne sa bavia zvlakanim vseliakeho srotu a televizorov a p. A starsie uz aj odetev znackovych handrach s aspon jednou zlatou retiazkou a so znackovymi hodinkami voziaci sa na svojich prvych ojazdenych autach.
Neviem nad čím sa pozastavuješ, je to totálne jeho vec.
Inak v západných krajinách nie je nič nezvyčajné vidieť moderných bezdomovcov, keď som bol v Londýne kopec ich malo Ipody, mp3ky a dokonca predo mnou stál v McDonalds jeden, ktorému z vrecka trčalo PSP.
Veľa takých ľudí sa už ani nechce z ulice dostať, majú tam svoju komunitu a berú to ako akýsi alternatívny spôsob života, prečo by nemohli využívať modernú techniku?
Verte, že spôsobov ako si ten notebook, alebo Ipod nabiť má určite tisíce...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
dnes je chora doba
...na fejsbuk!
Inak v západných krajinách nie je nič nezvyčajné vidieť moderných bezdomovcov, keď som bol v Londýne kopec ich malo Ipody, mp3ky a dokonca predo mnou stál v McDonalds jeden, ktorému z vrecka trčalo PSP.
Veľa takých ľudí sa už ani nechce z ulice dostať, majú tam svoju komunitu a berú to ako akýsi alternatívny spôsob života, prečo by nemohli využívať modernú techniku?
Verte, že spôsobov ako si ten notebook, alebo Ipod nabiť má určite tisíce...