niekedy uvažujem prečo dal boh mužom vobec usta, lebo keď majú niečo povedať tak su väčšinou ticho a keď už niečo povedia tak trepnu takú debilinu, ktorou doslova a dopismena tak urazia ženu že by bolo určite efektívnejšie keby držali hubu...! možno sa na
tak dik potesi to ...no neobranujem ale povec aj to co si myslis o babach a podobne...jako si myslim ze chalani dost velke kurvy ale baby este vacsie podla mojich skusenosti a co som secko pocul...cize berem co si myslis ale musis brat jednu aj druhu stranu..
No a co si hladas takich ludi? Tvoja chyba ked vies vsetko odhadnut Mna toto vsetko dostalo.
neriesim nic. Proste poviem komu kovek veci tak ako sa maju. Preco mam chodit okolo horucej kasi. I ked je jasne, ze moje argumenty musia byt v sulade aj zos slusnym spravanim ale ked to tak na druhej strane nevyzara tak sa proste neda. I ked neviem co ti niekto nieco povedal co ta nastalo. Ale brat veci prilis osobne no ... nie sme predsa deti
7.) a kto ti co povedal ak mozem vediet lebo ono kazda situacia si vyzaduje nieco ine. Ked ti nieco povie kamarat predsa sa to bere inak ako ked ti to povie frajer alebo niekto cudzy koho ani nepoznas.
Aaaach jo...mat tak ja taketo problemy inak asi si nebudem verit, ale suhlas s Baarculiq skatukovanie
preco potom zenske nedrzia zobak a tiez trepu dve na tri? a vkuse a furt maju potrebu nieco riesit slovami? a neodhadnu nie mieru, ale mnozstvo? chalan ked chce nieco poslat dokelu tak ho tam posle aj bez zbytocnych okluk tak preco to holky nevedia?
Toto nie je otazka pohlavia... niekto ta musel asi peklne napalit... baby maju rovnako velke usta obcas, niekedy aj viac... taze nwm teraz zee co sa tebe stalo ale to by si si mala riesit niekde inde
no a chlapi by zas mohli na nás povedať že sme chodiaci estrogén(alebo progesterón, môžu si vybrať garantujem ti ze zenske vedia tiez urazit az do krvi..to nie len muzi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
neriesim nic. Proste poviem komu kovek veci tak ako sa maju. Preco mam chodit okolo horucej kasi. I ked je jasne, ze moje argumenty musia byt v sulade aj zos slusnym spravanim ale ked to tak na druhej strane nevyzara tak sa proste neda. I ked neviem co ti niekto nieco povedal co ta nastalo. Ale brat veci prilis osobne no ... nie sme predsa deti
ak hej (čo je nanajvýš pravdepodobné), neviem prečo z toho robíš problém pohlavia
mentálny potenciál (alebo kokotnosť ak chceš) sa neviaže na pohlavie
takže nabudúce si podobné pičoviny nechaj pre seba a pre toho kto ťa urazil
preco potom zenske nedrzia zobak a tiez trepu dve na tri? a vkuse a furt maju potrebu nieco riesit slovami? a neodhadnu nie mieru, ale mnozstvo? chalan ked chce nieco poslat dokelu tak ho tam posle aj bez zbytocnych okluk tak preco to holky nevedia?
presneeeeee